IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Specijalci blokirali Gradačac! Pretresi na više lokacija, sve zbog likvidiranog “MONSTRUMA”- Sulejmanovića? (foto)

Na području Gradačca, u toku je velika policijska akcija, međutim iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona nisu htjeli da saopšte detalje!

Prema pisanju portala u BiH, akcija se sprovodi na širem području Gradačca, a za sada nije poznato da li pretresi imaju veze sa stravičnim zločinom koji se nedavno dogodio u ovom gradu kada je Nermin Sulejmanović (35) ubio nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović (38), oca i sina Denisa i Džengiza Ondera, a zatim pucao sebi u glavu.

– Veliki broj policijskih vozila punih specijalaca u punoj opremi blokiralo je dijelove grada. Svi pretpostavljaju da je to akcija istrage masovnog zločina koji se nedavno dogodio u gradu – navodi izvor tamošnjih medija.

Podsjećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevjenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

Čitaj još:   POLICAJKA IZ GRADAČCA DŽENANA SELIMOVIĆ SE OGLASILA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: "Ako neko zaplače zbog tvog zuluma..." (foto)

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mjestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo vidjeti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dijete.

U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

izvor: informer.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more