IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POGLEDAJTE SNIMAK OSUMNJIČENIH ZA KOPANJE TUNELA: Kamera ih uhvatila na dijelu, identifikovana i žena! Hapšenje pitanje dana… (foto, video)

Portalu CdM- u dostavljen je snimak sa jedne od nadzornih kamera na kojem se vide navodni osumnjičeni za kopanje tunela do depoa Višeg suda u Podgorici…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 23. IX. 2023… 00: 08… POGLEDAJTE SNIMAK OSUMNJIČENIH ZA KOPANJE TUNELA: Kamera ih uhvatila na dijelu, identifikovana i žena! Hapšenje pitanje dana… (foto, video)

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Filip Adžić ranije danas je rekao da su tunel do depoa Višeg suda u Podgorici kopali dominantno državljani Srbije, koji su identifikovani, i da su imali i pomagače iz Crne Gore.

Ranije danas, ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić kazao je da je riješen slučaj obijanja depoa Višeg suda u Podgorici, te da imaju dokaze da su u kopanju tunela učestvovali državljani Srbije Milan Marković (53), Veljko Marković, (32), Dejan Jovanović (30), Vladimir Erić (32).

Fikip Adžić je rekao da su osumnjičeni napustili Crnu Goru 11. septembra, odnosno na dan kad je otkriveno da je depo višeg suda u Podgorici obijen.

Čitaj još:   PARIZ: PALILI banku,BACALI dimne bombe, kamenice... (video)

S druge strane, vršilac dužnosti direktora Uprave policije Nikola Terzić izjavio je da je policija identifikovala žensku osobu koja je, kako se sumnja, umešana u slučaj u kopanja tunela do Višeg suda.

On je za RTCG kazao da je pitanje dana kada će ona biti uhapšena…

“Objavljivanje fotografije ove žene pomoglo je da se jave građani i da sami daju informacije. Identifikovali smo lice i trenutno imamo saznanja da nije napustila teritoriju Crne Gore i pitanje je dana njenog lociranja i lišavanja slobode”, kazao je Terzić, prenosi portal RTCG.

BONUS VIDEO: Snimak… Pogledajte snimak osumnjičenih za kopanje tunela…

izvor CdM,me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more