IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NENAD Čanak: Neprijatelji CRNE GORE, imaju spremno oružje po manastirima i Crkvama- Srbije… (foto)

Poslanik u Skupštini Vojvodine i nekadašnji lider Lige socijaledemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da “neprijatelji Crne Gore imaju pripremljeno oružje po manastirima Crkve Srbije” u Crnoj Gori.

“Oni imaju po manastirima Crkve Srbije podijeljeno oružje i spremno da bude upotrijebljeno protiv Crnogoraca. Oni imaju kompletnu podršku iz sjeveroistočne Bosne i Hercegovine i sigurno iz Srbije. Crnogorci to nemaju”, rekao je Čanak za crnogorski portal Voice of Montenegro.

Dodao je da su za građanski rat ovoga trenutka spremni oni koji su neprijatelji Crne Gore i upozorio da bi bojkot popisa stanovništva zapravo išao na ruku neprijateljima Crne Gore, jer bi tenzije u društvu dodatno porasle.

Čanak je rekao da crnogorske snage treba da obezbijede međunarodnu podršku da se popis stanovništva odloži ili da bude urađen pod pokroviteljstvom međunarodne zajednice koja će garantovati da će proces biti sproveden na fer način

Čitaj još:   EVROPA U VELIKOM STRAHU: Fentanil "Zombi- droga" se približila BALKANU… (foto, video)

Prema njegovim riječima, “posrnulo” se u priči da se sruši Milo Đukanović tako što nije srušen on, već je srušeno sve ono sto je do sada urađeno.

“I ako se to ubrzo ne promijeni Crna Gora će s jedne strane otići u dužničko ropstvo zbog kredita koji se neštedemice uzimaju, pa će morati da prodaju svoju imovinu ili da je predaju strancima. Doći ćete u situaciju da se vežete za Srbiju, dok je Srbija vezana za Rusiju, a Rusija je ovog trenutka na pogrešnoj strani istorije”, rekao je Čanak.

izvor: antena M.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more