IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNOGORSKA EVROPSKA PARTIJA: BRUTALNI, VULGARNI I NELJUDSKI NAPAD na DRAGINJU Vuksanović- Stanković od strane presuđenog ratnog zločinca… (foto)

“Očekujemo da oglasi predśednik Crne Gore Milatović, i pozivamo ga da na taj način dokaže da je predśednik svih građana”

Crnogorska evropska partija osuđuje najnoviju knjigu Vojislava Šešelja, kojom je izvršio brutalni, vulgarni i neljudski napad na prof. dr Draginju Vuksanović-Stanković, direktno napadajući dostojanstvo bivše poslanice, indirektno i dostojanstvo Skupštine, čiji je bila poslanik, kao visokoga doma i same države Crne Gore. 

“Jednom vulgarnom, ispod ljudskog dostojanstva napisanom tzv. knjigom, bezočni napad je izvršio presuđeni ratni zločinac i plaćeni sluga beogradskoga režima, Vojislav Šeselj, duhovni i politički otac predśednika Srbije”, kažu u saopštenju. 

To štivo, kako dodaju, eksponira njenoga tvorca kao najobičijeg slugu u funkciji mračne ruke, koja se u politikoj sumaglici prijeteći pomalja iznad Kalemegdana. 

“Ne očekujemo od podgoričkih vlasti da osude taj akt, iako bi Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore trebalo uputi srpskom MIP- u protestnu notu, protiv ove bjelodane sramotne Šešeljeve hajke na sve i svakoga rođenoga u crnogorskom znaku, posebno na gospođu Vuksanović-Stanković i kleveta, pismenim putem upućenih na njen račun.

Čitaj još:   Šarena- Sulejmanija džamija "vezirskog grada" Travnika, restaurirana i Svečano otvorena...

Očekujemo da se tim povodom oglasi predśednik Crne Gore Jakov Milatović, i pozivamo ga da na taj način dokaže da predśednik svih građana, i da poštuje zakeltvu položenu prilikom ustoličenja, koja ga obevezuje da štiti integritet svih građana i svame države Crne Gore. Dajemo punu podršku časnoj Crnogorki Draginji Vuksanović- Stanković”, zaključuju u saopštenju. 

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more