IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DEJAN Savićević: ZAMJERENO mi je što sam 2006. bio za nezavisnost CRNE GORE, danas svaka budala na televiziji može reći šta hoće… (foto, video)

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević poručio je kako ima fudbalsku većinu iza sebe, iako mu je i opozicija jača…

PODGORICA: Crna Gora, Sport. vijesti, nedelja, 12. 11. 2023… 01: 09… DEJAN Savićević: ZAMJERENO mi je što sam 2006. bio za nezavisnost CRNE GORE, danas svaka budala na televiziji može reći šta hoće… (foto, video)

Kamo sreće da i dalje ima cenzure, pogledajte kakvi sve likovi dobijaju prostora, gledate i prostitutke koje su idol…

Povodom izbora u FSCG – Centar, kazao je kako je zadovoljan time što je Risto Lakić izabran za predsjednika. O Lakićevom protivkandidatu Draganu Vujoviću kazao je kako je uvijek bio “lokalni igrač”.

“Dobar igrač, ali lokalni. Nikad nije mogao biti ni na širem spisku reprezentacije. Bili smo u odličnim odnosima, ali smo se razišli neke 2005-2006. godine, i to fudbalski. Ali kad se fudbalski raziđete sa nekim to onda puca po svim šavovima”, poručio je on gostujući na Prvoj.

Čitaj još:   PRIŠTINA I NEVIĐENO SLAVLJE: Kurti poslao poruku koja se Vučiću neće dopasti... (foto i video)

Lakić, kako je dodao, nije učestvovao nikad u zakulisnim radnjama u crnogorskom fudbalu.

“Vi imate neke koji se hvale svojim rezultatima, a klubovi im svake dvije godine ispadaju iz liga”, poručio je Savićević.

Kaže kako su mu mnogi zamjerili jer je 2006. godine bio za nezavisnu Crnu Goru.

“I za Novaka Đokovića kažu da je mogao nešto da uradi na drugi način, a učinio je za Crnu Goru više nego iko. Svaka budala sad može izaći na televiziju i reći šta hoće. Kamo sreće da i dalje ima cenzure, pogledajte kakvi sve likovi dobijaju prostora, gledate i prostitutke koje su idoli”, dodao je on.

Savićević kaže kako je naše prvenstvo poluamatersko.

“Imamo Budućnost i Sutjesku i svi ostali klubovi su u podređenom položaju. Neki imaju uspone, ali to je sve kratkog daha, samo dvije ekipe su dominantne”, ocjenjuje on.

BONUS VIDEO: Dejan Savićević: Nisam Ja Bio Arkanov Igrač

izvor Kolektiv.me

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more