IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS: Jakov MILATOVIĆ, učesnik Vučićevog rijalitija, ne bruka samo sebe već i instituciju koju predstavlja… (foto)

Otišao je još jedan zvaničnik iz Crne Gore pravo pred noge Aleksandru Vučiću. Ovog puta ni manje ni više, riječ je o predsjedniku države Jakovu Milatoviću, poručuju iz Demokratske partije socijalista. 

Iz Demokratske partija socijalista su prokomentarisali druženje predsjednika Srbije i Crne Gore, Aleksandra Vučića i Jakova Milatovića, na sajmu vina u Beogradu.

“Bilo je neprijatno gledati prizore u kome je sinoć u Vučićevom rijalitiju predsjednik Crne Gore, ličio na zbunjenog učesnika, koji nedostatak samopouzdanja i talenta, pokušava da kompenzuje dodvoravanjem i poltronisanjem “velikom šefu”.

Posebno je otužno bilo svjedočiti scenama u kojima sopstveno degradiranje i unižavanje koje je doživljavao, Milatović prihvata kao nagradu, a ne kao uvredu. Zato ne čudi što je takvim inferiornim ponašanjem uspio da zbuni uglednog gosta iz Italije, koji je od predsjednika Crne Gore pomislio da je Vučićev ministar poljoprivrede?!”, poručuju iz DPS-a. 

Čitaj još:   DANIJEL Živković- DPS je juče okončao političku karijeru MILANA Kneževića... (foto)

Podsjetimo, Milatović je bio prijatno iznenađen znanjem Vučića o vinu.

“Vjerujemo da Milatović još uvijek ne shvata šta mu se desilo, kao što smo ubijeđeni da je iskreno uživao u ulozi koju mu je Vučić nametnuo.

Nažalost, ugled Crne Gore ponovo je pretrpio štetu zbog osobe kojoj je sasvim slučajnim spletom okolnosti dopalo da obnaša najvišu državnu funkciju, pa svakodnevni život državnog zvaničnika živi kao da je učesnik u nekom rijalitiju, blamirajući ne samo sebe već nažalost, i instituciju koju predstavlja”, navode iz DPS-a. 

izvor: analitika.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   DPS: “Evropejac” ANDRIJA Mandić, da objasni zavađenim frakcijama DF- a u Budvi, da više nema bježanja od izbora... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more