IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS U NAJAVI- BIJELO POLJE: Napravio spisak, Grupa roditelja škole u Sutivanu tvrdi da osnovac prijeti da će ubiti 30 đaka… (foto)

Član Školskog odbora Vladan Lalević zatražio je da se škola zatvori do daljnjeg i poručio da djeca neće ići na nastavu dok se sve podrobno ne ispita.

BIJELO POLJE: Crna Gora. Crna Hrtonika, vijesti, petak, 17. 11. 2023… 09: 09… UŽAS U NAJAVI: BIJELO POLJE- Napravio spisak, Grupa roditelja škole u Sutivanu tvrdi da osnovac prijeti da će ubiti 30 đaka… (foto)

Bijelo PoljeBijelo PoljeGrupa roditelja polumaturanata OŠ „9. maj“ u Sutivanu kod Bijelog Polja od danas neće slati svoju djecu na nastavu jer strahuju za njihovu bezbjednost nakon što su, kako tvrde, saznali da jedan trinaestogodišnji učenik prijeti da će ubiti 30 osnovaca sa spiska koji je napravio.

Nakon sastanka sa direktoricom škole Milijanom Bošković i razrednim starješinom Draganom Maškovićem, oni su pozvali nadležne institucije da reaguju jer ova ustanova, kako tvrde, više nije sigurna za boravak njihove djece. Iz policije su kazali da su juče obavili sve potrebne radnje i saslušali više osoba i da i dalje rade na rasvjetljavanju ovog slučaja, piše Dan.

OŠ 9. maj Sutivan (Foto: Vijesti uz Bijelog Polja)
OŠ 9. maj Sutivan (Foto: Vijesti uz Bijelog Polja)

Član Školskog odbora Vladan Lalević zatražio je da se škola zatvori do daljnjeg i poručio da djeca neće ići na nastavu dok se sve podrobno ne ispita.

Čitaj još:   SNAŽNA OLUJA PARALISALA HRVATSKU, NAJGORE TEK DOLAZI! Zagreb, Velebit i Split na UDARU, poslato HITNO upozorenje građanima! (foto, video)

“Mi više nijesmo sigurni šta se može desiti. Treba da se djeluje preventivno i neka nadležne državne institucije, od policije, preko Centra za socijalni rad, do psihologa i psihijatra, sve podrobno ispitaju”, kazao je Lalević.

Roditelji su kazali da im je direktorka Bošković saopštila da je razgovarala sa učenikom i njegovim roditeljima.
Dječak joj je, kako piše Dan, rekao da su to sve neistine i izmišljotine.

Direktorica OŠ „9. maj” Milijana Bošković je o ovom slučaju odmah obavijestila Odjeljenje bezbjednosti, a inspektori su juče dolazili u školu.

On je rekla da je juče razgovarala sa dvadesetak đaka i da su joj svi kazali da su čuli da postoji sporni spisak, ali da ga nijesu vidjeli.

“Jedan od njih se prisjetio da je ovaj učenik nedugo nakon tragičnog događaja u Beogradu mahao nekakvim papirom i govorio „imam i ja vas ovdje na spisku””, prenijeli su Danu roditelji dio razgovora sa direktorkom.

Čitaj još:   "HAPSIĆEMO SRPSKE GENERALE": Veselji objavio SPISAK...

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more