IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS Budva: DRAGAN Krapović, kao ministar odbrane i Budvanin, ima dužnost da ukloni ratno- huškački transparent iz BUDVE… (foto)

DPS Budva navodi da je ovaj transparent sramota ovog grada, njegove lokalne uprave, ali i Vlade i nadležnih institucija koje deklarativno podržavaju evropsku perspektivu Crne Gore, a sa druge strane pasivno gledaju na nacionalistička divljanja širom naše države

Pozivamo ministra odbrane Dragana Krapovića, da u domenu svojih ingerencija sa ulaza u njegov rodni grad, ukloni ratno-huškački transparent kojim se potpiruje agresija na suverenu državu, priznatu od strane Crne Gore. To je njegova dužnost kao ministra odbrane države članice NATO- a, i kao nekog ko je rođen u Budvi, gradu nekadašnjem simbolu crnogorskog turizma, koji sadašnja vlast pokušava da svede na nacionalističku palanku, saopšteno je iz budvanskog DPS- a.

“Pozivanjem da se srpska vojska vrati na Kosovo, preko transparenta, nacionalističke grupacije navođene iz raznih paraobavještajnih službi, čiji su pripadnici očigledno svoje utočište našli u Budvi, a podršku u lokalnoj vlasti, provociraju i pokušavaju da ugroze skladni suživot njenih građana”, kaže se u saopštenju.

Čitaj još:   IDE JESENJI VIKEND, KIŠA I HLADNO: Od sredine nedelje novi TEMPERATURNI ŠOK...

DPS Budva navodi da je ovaj transparent sramota ovog grada, njegove lokalne uprave, ali i Vlade i nadležnih institucija koje deklarativno podržavaju evropsku perspektivu Crne Gore, a sa druge strane pasivno gledaju na nacionalistička divljanja širom naše države.

izvor: aktuelno.me

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   Kako je najbogatija Srpkinja ostala bez ZADNJEG "cvonjka i groša": Rugala se bijedi i sirotinji, a onda joj je život uzvratio udarac... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more