IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“HLADAN TUŠ” za ALEKSANDRA Vučića: Dr. BRANIMIR Nestorović- „Moram da razočaram predsjednika…“ (foto, video)

Nosilac liste “Mi- glas iz naroda” doktor Branimir Nestorović rekao je na konferenciji za medije u izbornom štabu te liste da je taj pokret postao relevantna politička snaga i da neće praviti koalicione sporazume u Beogradu. On je dodao da “mora da razočara” predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 18. 12. 2023… 08: 09… “HLADAN TUŠ” za ALEKSANDRA Vučića: Dr. BRANIMIR Nestorović- „Moram da razočaram predsjednika…“ (foto, video)

Kandidat te liste za gradonačelnika Beograda Aleksandar Jerković je naglasio da su cijelu izbornu kampanju u Beogradu iznijeli putem društvenih mreža.

„Mogu da obećam da nećemo iznevjeriti ljude koji su glasali za nas. Računamo da ćemo rasti i da ćemo za izvjestan period postati dominantna politička snaga u Srbiji“, rekao je Nestorović.

On je po pitanju izbora u Beogradu rekao da taj pokret ne razmišlja o koaliciji i da će podržati svaki konstruktivan prijedlog u Skupštini grada.

Čitaj još:   MIODRAG- MIKA Živković: GRANICE IZDAJE I BESČAŠĆA NE POSTOJE

 „Mislim da će biti jako teško formirati gradsku vlast. Biće novih izbora vjerovatno brzo. Mi nećemo podržati ni jednu stranu“, naglasio je on.

BONUS VIDEO: Slavlje uz “Kaćušu” u štabu liste “Dr Branimir Nestorović – Mi – Glas iz naroda”

Kandidat te liste za gradonačelnika Beograda Aleksandar Jerković je naglasio da su cijelu izbornu kampanju u Beogradu iznijeli putem društvenih mreža.

On se zahvalio svima koji su preko društvenih mreža širili objave i pomogli da se čuje za njih.

„Nismo dobili odgovorajući prostor u kampanji za Beograd“, istakao je Jerković.

BONUS VIDEO: 24 minuta: Gde je dr Nestorović? 

izvor (SB)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more