IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Uhapšen MIRKO Knežević brat MILANA Pipuna Kneževića, zbog napada na policajca u Zeti… (foto)

Mirko Knežević, brat predsjednika Demokratske narodne partije Milana PIPUNA Kneževića, uhapšen je sinoć u jednom ugostiteljskom objektu Zeti, nakon verbalnog sukoba sa policijom, saznaju nezvanično prinrani mediji…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, utorak, 19. 12. 2023… 16: 09… Uhapšen MIRKO Knežević brat MILANA Pipuna Kneževića u jednom ugostiteljskom objektu Zeti… (foto)

Mirko Knežević je brat MILANA Pipuna Kneževića predsjednika Demokratske narodne partije (DNP).

ilustracija

Prema saznanjima portala Standard, kasno sinoć građani su prijavili policiji da je u ugostiteljskom objektu u Zeti, došlo do tuče više osoba i da navodno jedna osoba ima vatreno oružje.

Tužiteljka ODT- a je nakon upoznavanja sa ovom slučajem naložila da se Knežević uhapsi zbog sumnje da je počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, rečeno je za naš portal iz ODT-a Podgorica

Čitaj još:   BRAVO Elzan Bibić: Oborio državni rekord na 3.000 metara star više od 38 godina... (foto i video)

Policajci koji su bili na dužnosti su otišli na lice mjesta.

Ekipa policije legitimisala je osobe koje su se u tom trenutku nalazile u nugostiteljskom objektu.

Tada je prema video snimcima izuzetim sa lica mjesta Mirko Knežević verbalno napao policajca, vrijeđao ga, pa su policajci upotrijebili sredstva prinude i priveli ga u prostorije podgoričke policije.

Dežurna tužiteljka Osnovnog državnog tužilaštva Marija Kažić je nakon upoznavanja sa ovom slučajem naložila da se Knežević uhapsi zbog sumnje da je počinio krivično djelo “napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti”.

izvor Standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more