IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAOS- UHAPŠENA BIVŠA MISICA: Policija joj pronašla kalašnjikov u kući, partner joj krijumčar drogom, u bijegu je… (foto, video)

Vjerenik i partner 22- godišnjak trenutno je u bijegu, a policija ga traži zbog optužbi za međunarodnu trgovinu drogom…

LA PAZ: Cvijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, četvrtak, 28. 12. 2023… 00: 22… HAOS- UHAPŠENA BIVŠA MISICA: Policija joj pronašla kalašnjikov u kući, partner joj krijumčar drogom, u bijegu je… (foto, video)

Njen 22- godišnji partner trenutno je u bijegu, a policija ga traži zbog optužbi za međunarodnu trgovinu drogom

Bivša Miss Bolivije Alondra Mercado Campos (22) uhapšena je u policijskoj raciji pod optužbom za trgovinu oružjem, nakon što su policajci pronašli zalihu municije za kalašnjikov AK- 47, te su krenuli u lov za njenim dečkom, krijumčarem drogom, prenosi The Sun.

Alondra Mercado Campos 2023. okrunjena je za Miss šarma Bolivije, a na Instagramu se često hvali svojim fotografijama u bikiniju ili VIP događanjima na kojima pozira u večernjim toaletama koje naglašavaju njezine raskošne atribute.

No, sada su njezini profili na društvenim mrežama utihnuli, nakon što je odvedena u ženski zatvor Trinidad u Beniju jer je optužena za trgovinu oružjem.

Čitaj još:   UŽAS U NAJAVI- UGLEDNI BRITANSKI LIST IZNIO ŠOKANTNE TVRDNJE: "Grade se baze, Putin je dao blagoslov, Vučić se priprema za invaziju!"... (foto, video)

Bolivijske specijalne snage za borbu protiv trgovine drogom krenule su u akciju kojoj je cilj bio uhvatiti Vásqueza, no umjesto toga uhićena je Campos. Bolivijska influencerica navodno će biti zadržana 30 dana u istražnom zatvoru, kada joj slijedi prvo pojavljivanje pred sudom.

BONUS VIDEO; Miss Bolivia 2022 // Traje de Baño (OnRYO)

Istražitelji kažu da čekaju rezultate forenzičkih testova provedenih na automobilu para, a također se nadaju da će i njezin zaplijenjeni mobilni telefon poslužiti kao dokaz. Naime, postoje video snimke koje prikazuju Campos i njezinog partnera na raznim zabavama, a pritom kod sebe imaju ilegalno oružje koje je zaplijenila policija. Istraga je u tijeku…

izvor (SB)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more