IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEBOJŠA Medojević: Pogriješio sam, moja borba za promjene je bila besmislena i uzaludna… (foto)

Moja borba za promjene je bila besmislena i uzaludna, napisao je danas na mreži Iks lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević, poručujući da narod ne želi promjene. 

– 1991. godine ja i Marina smo imali papire za odlazak na Novi Zeland. Tek diplomirani inženjer elektrotehnike, pred ženidbu i diplomirani ekonomista, na početku svojih karijera i života planirali smo odlazak. Već se država raspadala u krvavom ratu i sa njom nestajao sistem u kojem smo odrasli i školovali se.

Marina je bila tvrđa, hrabrija i odlučnija od mene. Oklijevao sam da kupim karte i vremenom odustao. Iz ove perspektive protoka 32 godine i svega što je moja porodica pretrpjela u ovoj zemlji, siguran sam da je to najveća greška u mom životu. 

Moja borba za promjene je bila besmislena i uzaludna. Moj narod ne želi promjene i moja priča i istina ih samo iritira i nervira – napisao je Medojević. 

Čitaj još:   TURSKA ZA VIKENDA I RADNIM DANIMA PO NOĆI ZABRANA KRETANJA... (foto i video)

– Djecu smo vaspitavali da uče na našim greškama i da ne izbjegavaju da donose važne i hrabre odluke u životu, kojih nema puno.

Naravno, ne vruće glave i brzopleto, ali nedonošenje odluke je često veća greška nego donošenje, makar i pogrešne odluke. Djeca su hrabrija i samostalnija od mene, hvala Bogu.

“Pišem pomalo i teško. Nema ništa bez naše zemlje…” – navodi se u objavi Medojevića. 

izvor: antenaM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more