IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JELENA Marković: DRITAN najveći izdajnik crnogorskih interesa, odavno na linku obavještajnih struktura iz srpskog sveta… (foto)

Najveći izdajnik crnogorskih interesa, a odavno je on na linku obavještajnih struktura iz srpskog sveta, kazala je o Dritanu Abazoviću potpredsjednica Liberalne partije Jelena Marković nakon što se na društvenim mrežama pojavila fotografija lidera Ure s predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom na Jahorini.

„Pošto se njegova partija ne odriče, te njegove uloge i prihvata – da bude u službi tih njegovih prljavih rabota i ne pokreće pitanje njegove odgovornosti- nakon sto su se „prepolovili“ u biračkom tijelu, iako se on nalazio na mjestu predsjednika Vlade, onda je potpuno jasno, ko je URA i šta joj je zadatak u političkom životu Crne Gore!

Oni kao partija ne pokreću pitanje odgovornosti predsjednika stranke, koji je sa pozicije predsjednika Vlade izgubio pola biračkog tijela“, kazala je Marković. 

Prema njenim riječima, ako sa tog mjesta nije uvećao biračko tijelo za najmanje 100 odsto, onda je to jasan znak da nije vodio politiku u državnom interesu i da mu je partija zbog toga kažnjena na izborima.

Čitaj još:   LAŽNI ŠEICI IZ SRBIJE: Kafe plaćali novčanicama od 500 eura, foliranje im došlo glave ... (foto)

„A on i dalje na čelu stranke! Sve same prodane duše i zato treba sad, poslije ove fotografije udariti po toj stranci iz svih oružja! Jasno je u čijem interesu radi kada u Skupštini i van nje- nastavlja najvećom žrstinom da udara po Vladi!

Mislim da su i ovi štrajkovi u njegovoj režiji! Niko i nikada – ne smije zaboraviti, što je uradio državi i njenim najvišim državnim interesima potpisivanjem sramnog TU“, zaključila je Marković. 

izvor: analitika.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   JEFTO Eraković: Ovo je juriš na Crnu Goru, glasovima „stare većine" usvojene izmjene Zakona o predsjedniku... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more