IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RIFAT Fejzić, Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori: DRITAN Abazović, priča priču za sarajevsku čaršiju, a na Jahorini o biznisu i politici sa Dodikom i Elekom… (foto)

Nagradno pitanje: da li je Dritan Abazović, čija uža porodica takođe ima biznis u Beogradu, povezan sa funkcionerima Vučićevog SNS-a, odnosno premijerkom Anom Brnabić, želio da čuje savjete od Dodika i Eleka o tome kako da se razvije poslovna saradnja. 

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, subota, 13, 01. 2024… 17: 22… RIFAT Fejzić, Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori: DRITAN Abazović, priča priču za sarajevsku čaršiju, a onda na Jahorinu na kafi s Dodikom… (foto)

Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat Fejzić reagovao je povodom fotografije na kojoj se, navodno, vidi susret lidera Ure Dritana Abazovića sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom na Jahorini.

Bivši crnogorski premijer Dritan Abazović susreo se u četvrtak 11. januara u jednom restoranu na Jahorini sa Milem Dodikom, predsjednikom entiteta Republika Srpska i Nedeljkom Elekom, predsjednikom Nadzornog odbora Olimpijskog centra ,,Jahorina“, kako se i vidi na osnovu fotografije koju je poslao čitalac Pobjede.

Čitaj još:   MILOŠ Nikolić: Na predsjedničkim izborima DPS očekuje pobjedu, dolazi vrijeme promjena...

Nedeljko Elek je zamijenio Milana Radoičića, nakon nedavnog terorističkog napada u selu Banjska, što ukazuje da je familija Elek i preko Nedeljka Eleka, Dodikovog prijatelja, dobro pozicionirana i unutar vlasti Aleksandra Vučića u Beogradu.

Fejzić je podsjetio da je Abazović juče, gostojući na sarajevskoj FACE TV, poručio kako Crna Gora poštuje samo Dan državnosti BiH, ne i Republike Srpske koji je obilježen u Banjaluci 9. januara.

„Sinoć na bosanskoj FACE TV Dritan Abazović priča priču za sarajevsku čaršiju, a onda Jahorina sa kim drugim nego sa Dodikom. Kako bješe ono ako laže koza ne laže rog ili Vuk. Ili što bi bivši premijer rekao “svako mosi svoj krst i ja ga časno nosim”. E, vala, časnije ne može biti Dritane“, napisao je Fejzić na Twitteru.

izvor Portal Aktuelno.me

SAMO DA NAM BUDE VEDRO! Očekuje nas fenomenalan NEBESKI SPEKTAKL!!!

Kiša takozvanih Perseida, odnosno meteorskih rojeva, specifična je po meteorima Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more