IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Selektor Rukometne reprezacije Crne Gore VLADIMIR Vlado Šola: Propuštene prilike boljeće nas, do kraja života… (foto, video)

Selektor Crne Gore VLADIMIR Vlado Šola pohvalio je svoje izabranike za postignuti rezultat protiv Srbije, kao i na velikoj borbi koju su “lavovi” demonstrirali tokom sva tri meča na EP.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 17, 01. 2024… 00: 22… Selektor Rukometne reprezacije Crne Gore VLADIMIR Vlado Šola: Propuštene prilike boljeće nas, do kraja života… (foto, video)

Za 11 dana će naša selekcija saznati rivala u baražu za SP. Izborila se za povlašćen status pred žrijeb…

Foto: Youtube screenshot/CG sport

Trijumfom nad Srbijom 30:29 naša selekcija se kao trećeplasirana u grupi C vraća iz Njemačke. Da je bilo sreće, kao večeras protiv “orlova”, izabranici Vlada Šole bi pakovali kofere za put u Keln…

“Uvijek govorim igračima da nikad nisi svjestan što možeš pobijediti dok ne izgubiš. Mi ćemo tek sjutra i preksjutra biti svjesni koje smo prilike propustili na ovom turniru. To će nas boljeti vjerovatno do kraja života ako ne uspijemo nešto napraviti na narednom takmičenju. Ostaće uvijek ta žal za propuštenom prilikom”, rekao je Šola.

Dodaje da nije bilo jednostavno, te da je grupa bila izuzetno teška.

“I današnja utakmica je bila neizvjesna do kraja, kao što su to bile i prethodne dvije. Reprezentacija Srbije se borila lavovski, ali smo na kraju, na moju i sreću igrača, pozitivno ovaj put završili. Iako smo ponovo imali krivu izmjenu. Teško je to zaustaviti jer su svi željni igre i svi su htjeli učestvovati. Tako da u nekom trenutku neko uleti van kontrole, muka je to”.

Čitaj još:   Erdogan: Isporuka ruskih S-400, gotova stvar...

Imao je poruku za igrače…

“Moraju shvatiti jednu stvar. Ja ne volim da pričam o prošlosti, ali ima neke analogije. Hrvatska reprezentacija je prije osvajanja Svjetskog prvenstva izgubila sve utakmice, osim Srbije, sve sa jedan ili dva razlike, da bi na sljedećem prvenstvu napravila veliki rezultat.

Dakle, negdje gradiš nešto, a negdje ćeš požnjet i ubrati taj plod koji si stvarao sada, a pobraćeš negdje to u budućnosti”.

Za 11 dana će naša selekcija saznati rivala u baražu za SP. Izborila se za povlašćen status pred žrijeb…

“Sigurno je dobra stvar za nas da smo u baražu za Svjetsko prvenstvo sa lakim protivnicima. Međutim, ako budemo tako razmišljali nećemo dobro proći. Moramo da postavimo stvari da su svi zahtjevni, jer danas svi igraju rukomet. Moraćemo ozbiljno prionuti poslu da bismo apsolvirali taj baraž”, zaključio je VLADIMIR Vlado Šola.

Čitaj još:   NOVI KADAR DŽEPNOG STALJINA: ’’Nesuđena princeza od Monaka’’ u hladovini rasovskog brka... (foto)

Bonus video: Vlado Šola poslije pobjede nad Srbijom- EHF EURO 2024

izvor CdM.me

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more