IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILO Đukanović- Čestitke za “LAVOVE”: “Kad je najteže najbolji”, “duboki naklon”, “vinula se Crna Gora”… (foto)

Iskrene čestitke i duboko poštovanje našoj muškoj rukometnoj reprezentaciji i Rukometnom savezu Crne Gore za nastup na Evropskom prvenstvu, saopštio je bivši predsjednik države Milo Đukanović

On je istakao da nije lako iz „malene Crne Gore“ u bilo čemu biti 14- ti u Evropi. Ponajmanje, kako je rekao, u sportu gdje sve evropske nacije ostvaruju vrhunske rezultate“.

„Čestitke prije svega za hrabrost, za istrajnost i samopouzdanje, za uvjerenost da se možemo ravnopravno nositi s većim, mnogoljudnijim i razvijenijim, sa svima. Za odnos prema dresu s državnim grbom, za ljubav prema svojoj domovini. Za fer i ljudski odnos prema protivnicima. Za osjećaj ponosa kojim ispunjavate Crnu Goru, svakog našeg normalnog čovjeka“, naveo je Đukanović.

Čitaj još:   Milo ĐUKANOVIĆ: ''Želimo da vjerujemo da su slike 90- ih ostale iza nas i da smo dovoljno mudri da gradimo bolju budućnost na Balkanu'' (foto, video)

Dodao je da su lavovo u Minhenu bili bolji nego na prethodnom prvenstvu.

„Uvjeren sam da ćete na sljedećem biti još bolji. S vašim srcem, talentom i timskim duhom nebo je granica“, napisao je Đukanović na društvenoj mreži X.

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more