IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Najstarija metoda špijuniranja i otkrivanja zavjere: ČUČAO U ORMARU DA UHVATI ŽENU U PREVARI, PONIO I KAMERU- Kad je čuo UZDAHE, pao mu mrak na oči- ovo NIJE OČEKIVAO! (foto, video)

Jedan mušđkarac se krio u ormaru ne bi li uhvatio ženu u prevari, ali stvari se nisu odvijale onako kako je očekivao…

Kako da znate da vas partner vara? Postoji bezbroj načina da otkrijete prevaru, samo je pitanje da li želite da znate da ste izigrani.

O razlozima i načinima na koje varaju muževe, žene su ponekad otkrivale na forumima, anonimno učestvujući u diskusijama.

Neke su bile brutalno iskrene, bez imalo stida su pričale kojim trikovima se služe kada varaju partnere, ali rijetko su pričale kako su ih muževi “provkeravali”, pa i uhvatili na dijelu i šta se potom desilo.

Scenario koji većina zamišlja u ovom slučaju je krajnje filmski –  ljubavnika koji se krije u ormaru dok žena pokušava da obrlati muža lažima i objašnjenjima zašto je ničim izazvano golišava, a drugi je da ih prevareni suprug uhvati u “akciji” i napravi haos. A pre svega, kako da potvrdite sumnje, kako da budete sigurni da vas partner vara?

Najstarija metoda špijuniranja i otkrivanja prevare

Jedan ljubomorni Italijan je pribegao najstarijim detektivskim metodama – odlučio je da špijunira svoju ženu iz ormara u spavaćoj sobi. Bio je ubeđen da ga vara pa je čekao sklupčan u tesnom ormaru, ali stvari se nisu završile kako je očekivao…

Incident se desio u januaru pre par godina kada je ovaj muškarac iz Viljafranke di Verone najavio supruzi da ide na posao i da će dugo biti odsutan od kuće, pokušavajući na taj način da je prevari i navede da napravi “grešku”. A desilo se da zapravo nije ni izašao iz kuće, već se sakrio u ormaru u spavaćoj sobi, očekujući da uhvati nevernicu na delu, preneo je Corriere della Sera.

Čitaj još:   TIHOMIR Dragaš: DRITAN Abazović, nije prevario samo one kojima ništa nije obećao... (foto)

BONUS VIDEO: Najbolja kazna za prevaru

Italijan je vio apsolutno siguran da se njegova lepša polovina viđa sa drugim muškarcem, pa je poneo i telefon i uključio kameru kako bi fotografisao preljubu. Kada je žena stigla s posla kući, muškarac je čuo nekoliko zvukova, neko komešanje i uzdahe, ali ih nije razaznao, nije bio siguran šta znače. Svakako, uzdasi su mi sugerisali da je “akcija” počela.

Razjaren je brže-bolje izleteo iz ormara škljocajući telefonom, da bi ubrzo shvatio šta se zapravo dešava u spavaćoj sobi. Umorna žena, koja je pobacala stvari na pod i time napravila buku, sedela je na krevetu masirajući umorna stopala i uzdišući. Od ljubavnika-  ni traga ni glasa! 

Ljubomoru skupo platio

Džaba je Italijan pokušao da se opravda, žena je ubrzo zatražila razvod, a nije se zaustavila na tome. Čak je i podnela prijavu protiv (sada već bivšeg) muža, optužujući ga, između ostalog, za uznemiravanje i pretnje. Kako prenose italijanski mediji, sud u Veroni je ovog ljubomorka osudio na godinu i šest meseci zatvora sa mogućnošću uslovnog otpusta, a morao je čak da isplati ženi obeštećenje u iznosu od 5.000 evra.

Čitaj još:   TUZLA, OBRT U SLUČAJU OTMICE, Elvedina Hamzića: Otele ga djevojke, drugovi mu stupili u kontakt s njima ... (foto)

BONUS VIDEO:

Zašto varamo: Ono što vam niko nije rekao o preljubi i aferi,,,

(Mondo/ M.G.)

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more