IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Atletski savez CRNE GORE: Nakon iskrenog kajanja Marije Vuković, za nas je stavljena tačka na ovaj slučaj… (foto)

Upravni Odbor Atletskog saveza Crne Gore oglasio se povodom slučaja atletičarke Marije Vuković, poručivši da je saglasan saprijedlogom predsjednika Milorada Vuletić.

„Kao Predsjednik Atletskog saveza Crne Gore, razgovarao sam sa našom takmičarkom Marijom Vuković, povodom izjave koju je dala u emisijiTVCG, a koja je izazvala brojne reakcije javnosti.

Nakon njenog javno upućenog izvinjenja crnogorskoj javnosti zbog neprimjerenih riječi na račun državnog simbola, kao i nakon iskrenog kajanja koje je izrazila u našem razgovoru, za Atletski savez Crne Gore stavljena je tačka na ovaj slučaj“, navode u saopštenju riječi Vuletića.

Kako dodaju, kao isključivo sportska organizacija, nastojaće da i u narednom periodu, kao i do sada, „obezbijedimo najbolje moguće uslove za pripreme i takmičenja naših članova, pa naravno i Marije Vuković, što se posebno odnosi na olimpijsku godinu“.

Čitaj još:   Čavušoglu: Odnosi Srbije i Turske na maksimumu, NOVI PAZAR U SRCU (foto)

„Atletski savez Crne Gore zahtijeva, kao i do sada, od svih svojih članova da na dostojan i adekvatan način reprezentuju svoju zemlju i njene državne simbole, kako na sportskim borilištima, tako i van njih“, zaključuju. 

izvor: analitika.me

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more