IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

U španskoj luci “Alhesiras” zaplijenjeno osam tona kokaina… (foto, video)

BILA JE Ovo je jedna od najvećih zapljena kokaina u Španiji, a droga je bila skrivena unutar metalne konstrukcije dizajnirane da izbjegne detekciju skenera…

ALHESIRAS: Svijet, Crna Hronika, vijesti, utorak, 13, 02. 2024… 17: 22… U španskoj luci “Alhesiras” zaplijenjeno osam tona kokaina… (foto, video)

Španska policija zaplijenila je osam tona kokaina skrivenog u kontejneru u lažnom agregatu električne energije u južnoj luci Alhesiras.

Ovo je jedna od najvećih zapljena kokaina u Španiji, a droga je bila skrivena unutar metalne konstrukcije dizajnirane da izbjegne detekciju skenera, prenosi Rojters.

Međutim, carinici su uočili veliku količinu naslagane robe, koja je praktično napunila kontejner, pa su ga nasilno otvorili.

Krijumčari droge isplanirali su rutu koja je osmišljena da što više oteža otkrivanje pravog sadržaja tereta.  Roba je Iz Surinama putovala u Panamu, a odatle u Algeciras. Njeno naredno odredište bio je Leixoes u Portugalu, odakle je trebala biti prevezena cestom natrag u Španjolsku, prenosi Reuters.

Čitaj još:   VUKAŠIN Perović: Mesija je tu- Ulcinjski alhemičar... (foto)

Carinici su saopštili da su tri osobe uhapšene…

BONUS VIDEO: Spanish police seize 8 tonnes of cocaine hidden in fake power generator | ABS-CBN News

izvor aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more