IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PETAR Odžić: Putinov kurir “Mile”, prenosi zadatke, po mini štabovima po Balkanu… (foto)

Poslije posjete glavnom štabu antievropske politike, u Rusiji i Bjelorusiji, kurir Mile (Dodik) u narednim danima prenosi zadatke po mini štabovima po Balkanu, kazao je zamjenik predsjednika Socijaldemokratske partije Petar Odžić. 

Pored Crne Gore i Srbije, podsjeća on, tu je i nezaobilazna Mađarska, 

„Ostaje da se vidi ko će od naša tri “proevropska” predsjednika, primiti Putinovog izaslanika za Balkan. U dosadašnjem političkom djelovanju najbliži mu je bio šavnički Dalaj Lama, iz milošte prozvan Vojvoda, međutim u posljednjim obraćanima porodice Dodik, mogli smo čuti da su oni i osnivači i finansijeri Pokreta Evropa sad.

U svijetlu posljednjih događaja na relaciji Spajić-Milatović-Milović, reklo bi se da im je investicija propala, i da je neophodno da ih “ruska ruka” pokuša stabilizovati, pa bi bilo očekivano da ga i neko iz tog pokreta toplo ugosti“, kazao je Odžić.

Čitaj još:   GO DPS usvojio odluku o bojkotu popisa: Odlučeno na sjednici Glavnog odbora... (foto, video)

Sve u svemu, zaključuje on, Crna Gora je za samo par godina došla od lidera u evropskim integracijama do toga da joj Dodik donosi upute za spoljnopolitička djelovanja. 

izvor: analitika.me

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   PETAR Odžić: Oni koji Crnogorce, nazivaju švabama i ustašama, treba da odgovaraju za jezik mržnje, a ne da lažno prijavljuju novinare... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more