IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PETAR Odžić (SDP): “Da vidimo ko će od zvaničnika primiti MILORADA Dodika, Putinovog izaslanika”… (foto, video)

Crna Gora je za samo par godina došla od lidera u evropskim integracijama do toga da joj predsjednik Repubčike Srpske Milorad Dodik donosi upute za spoljnopolitička djelovanja, smatra zamjenik predsjednika Socijaldemokratske partije (SDP) Petar Odžić...

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 25. 02. 2024… 00: 52… PETAR Odžić (SDP): “Da vidimo ko će od zvaničnika primiti MILORADA Dodika, Putinovog izaslanika”… (foto, video)

Prema njegovim riječima, “ostaje da se vidi ko će od tri “proevropska” predsjednika, primiti izaslanika ruskog lidera Vladimira Putina za Balkan, misleći na Dodika”.

“Poslije posjete glavnom štabu antievropske politike, u Rusiji i Bjelorusiji, kurir Mile u narednim danima prenosi zadatke po mini štabovima po Balkanu.

Pored Crne Gore i Srbije, tu je i nezaobilazna Mađarska.

U dosadašnjem političkom djelovanju najbliži mu je bio šavnički Dalaj Lama, iz milošte prozvan Vojvoda, međutim u posljednjim obraćanima porodice Dodik, mogli smo čuti da su oni i osnivači i finansijeri PES.

Čitaj još:   UŽASNI HABER IZ GLAVNOG GRADA: Vozač kombija udario tri pješaka u centru Sarajeva... (foto)

U svijetlu posljednjih događaja na relaciji Spajić- Milatović- Milović, reklo bi se da im je investicija propala, i da je neophodno da ih “ruska ruka” pokuša stabilizovati, pa bi bilo očekivano da ga i neko iz tog pokreta toplo ugosti”, zaključio je PETAR Odžić.

VONUS VIDEO: Pres konferencija Milorada Dodika #Press #Dodik

izvor Kolektiv.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more