IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Opozicija u CRNOJ GORI negoduje: Gdje je ministar, ovo su sve ‘njegove’ tačke, zašto nije u Skupštini? (foto)

Nakon prošlonedjeljnog odlaganja, Skupština Crne Gore danas je nastavila drugu redovnu sjednicu u aktuelnom zasijedanju.

Na samom početku sjednice, Oskar Huter (DPS) je kazao kako je i ovaj nastavak počeo bez ikakvog obrazloženja i izvinjenja.

“Nedopustivo je da, kada god zapne u ovoj većini i kada se spriječi neka politička trgovina, ovaj parlament trpi, a i građani”, rekao je on, aludirajući na to što je prošlonedjeljna sjednica bila odložena do daljnjeg nakon što su Demokrate saopštile kako je razlog “kriza u vlasti”.

“Gdje je Martinović?”

No, poslanici opozicije su ponavljali kako je danas teško govoriti o zakonima, kada se ispostavlja da institucija nema, kada članovi Vlade prijete prijavama jedni drugima, a kada ni ministra nema u Vladi.

Čitaj još:   PAKAO U SAD: LJUDI UMIRU +48 C, vrućine ubile više osoba, naređene evakuacije! (foto, video)

Iz DPS-a su naročito negodovali što u parlamentu nema ministra Vladimira Martinovića, ne samo zato što su sve današnje tačke bile ‘njegove’, jer i slijedi turistička sezona, od koje nam zavise prihodi.

“Mi mjesecima ovdje ne možemo da vidimo ministra. Omogućite nam makar kontrolno saslušanje povodom alarmantne situacije uoči sezone”, konstatovao je Nikola Rakočević (DPS).

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more