IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRIJEPOLJE: Situacija sve teža, ubrzano povećanje broja zaraženih… (foto)

Tokom posljednja 24 sata, korona je potvrđena kod 32 osobe, rečeno je na sjednici prijepoljskog Кriznog štaba…

PRIJEPOLJE: Sandžak, Crna Hronika, vijesti, petak, 04.12..2020…09: 09… PRIJEPOLJE: Situacija sve teža, ubrzano povećanje broja zaraženih… (foto)

Epidemiološka situacija u Prijepolju sve je teža, kao i u većini Srbije. Po izvještajima tokom zadnja 24 sata, korona je potvrđena kod 32 osobe, a rečeno je na sjednici prijepoljskog Кriznog štaba.

Do ponovnog skoka broja inficiranih u opštini Prijepolje došlo je zbog nepoštovanja mjere izolacije i karantina kod inficiranih osoba sa lakšom kliničkom slikom kao i njihovih kontakata, tvrdi predsjednik opštine Vladimir Babić i dodaje:

“Mi još jednom apelujemo na sve da shvate da je odgovornost za zdravlje svih građana opštine Prijepolje na svima nama, jer ako se nastavi sa ovakvim trendom oboljevanja postoji mogućnost da dođemo u totalni kolaps”, kaže Babić.

On je istakao da većina ugostiteljskih, trgovinskih objekata i drugih uslužnih djelatosti poštuju propisane mjere, ali je sve češća situacija da se po selima u objektima koji nisu na udaru inspekcijskih službi organizuju veselja i proslave.

Čitaj još:   UPOZORENJE EK: ČIPS IZ SRBIJE SADRŽI KANCEROGENU SUPSTANCU...

On je istakao da su škole prešle na online nastavu, organizovani putnički prevoz je stao, za vikend neće raditi ugostiteljski objekti, što će u mnogome doprinijeti usporavanju širenja virusa, ali da je najvažnije ponašanje pojedinca, a naročito mladih.

Izvor: Glas Zapadne Srbije/PP Media

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more