IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Žestoka Draginja u parlamentu poručila Milačiću da ne laje… (foto i video)

U Skupštini Crne Gore opet žučna rasprava, ovoga puta između poslanice SDP-a Draginje Vuksanović Stanković i poslanika Prave CG Marka Milačića…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 18.05.2021…19. 14… Žestoka Draginja u parlamentu poručila Milačiću da ne laje… (foto i video)

U Skupštini Crne Gore opet žučna rasprava, ovoga puta između poslanice SDP-a Draginje Vuksanović Stanković i poslanika Prave CG Marka Milačića.

Vuksanović Stanković je, nakon izlaganja poslanika DF-a, poručila potpredsjedniku Skupštine Strahinji Bulajiću, da neće dozvoliti da se u Skupštini falsifikuje istorija Crne Gore.

Navela je i da je Bulajić bio dužan da prekine Milačića kada je to činio, negirajući postojanje Crnogorske pravoslavne crkve.

“Nećemo nikome u ovom domu da falsifikuje istoriju Crne Gore”, kazala je Vuksanović Stanović i poslanicima DF-a poručila da su izdajnici.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković poručila DRITANU Abazoviću: JOŠ OVO MALO, PA POSLIJE PUT BOJANE NA PECANJE... (foto)

“Ko je izdajnik, vi vrijeđate Vašu majku?”, poručio je Milačić.

Ne lajte. Nemojte da mi se derete ovdje. Mene je moja majka, kao pravoslavna Srpikinja učila da je ovo moja država i da ja govorim crnogorskim”, kazala je Vuksanović Stanković, nakon čega je data pauza, a sjednica prekinuta.

izvor aktuelno.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more