IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DOBIO POZIV ZA VOJNU VJEŽBU Oružanih snaga BiH i SAD: Dodik pobjegao daleko i to u… (foto i video)

MILE DODIK otiša u radnu posjetu u…

GACKO: BiH, Zanimljivosti, vijesti… subota, 22.05.2021… 13. 30…  DOBIO POZIV ZA VOJNU VJEŽBU Oružanih snaga BiH i SAD: Dodik pobjegao daleko i to u… (foto i video)

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić obratio se danas na poligonu na Manjači povodom vojne vježbe Oružanih snaga BiH i Sjedinjenih Američkih Država.

Podsjetio je da je prije godinu i po, u Predsjedništvu BiH, donesen prvi Program reformi, čime smo odgovorili na poziv NATO saveza da uzmemo aktivno učešće u Akcionom planu za članstvo kojeg poznajemo pod nazivom MAP.

Milorad Dodik sastao se danas u Gacku s načelnikom opštine Ognjenom Milinkovićem, a nakon sastanka poručeno je da će Opština dobiti podršku da realizuje sve važne projekte, prenose “Nezavisne novine”.

Dodik je rekao da je neshvatljivo da su u prethodnom periodu ranije nestale desetine miliona maraka iz budžeta te je dodao da zbog toga nema razvoja opštine…

Čitaj još:   TAMARA IMALA PREČA POSLA: Otkriveno gdje je bila prva dama Srbije dok je Vučić polagao zakletvu... (foto, video)

Veliki problem je i prezaposlenost u opštinskoj administraciji, gdje se za plate izdvaja pola budžeta.

“Biće podržan završetak sportske dvorane, kao i proširenje Dječijeg vrtića”, rekao je Dodik, piše RTRS.

Poslije sastanka, načelnik Milinković izjavio je da je Opština Gacko dobila podršku za realizaciju tri projekta putne infrastrukture, kao i podršku za rješavanje gorućih problema vodosnabdijevanja i kanalizacije.

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more