IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PROPJEVAO BRAČNI PAR IZ HERCEGOVINE: Lažnim dojavama uzeli 460.000 KM? (foto)

Supružnici prijavljeni da su zbog sumnje o dojavama kao i lažnim kladioničarskim rezultatima nezakonito zaradili 460.000 KM…

TREBINJE: BiH, Crna Hronika, vijesti… četvrtak, 01.07.2021…11.34… PROPJEVAO BRAČNI PAR IZ HERCEGOVINE: Lažnim dojavama uzeli 460.000 KM? (foto)

Supružnici Nedeljko (25) i Slađana Mitrović (21) te Žarko Blagojević (32) prijavljeni su trebinjskom Okružnom tužilaštvu zbog sumnje da su dojavama o lažnim kladioničarskim rezultatima nezakonito zaradili 460.000 KM, potvrđeno je za “Glas Srpske”.

Nezvanično, oštetili su više osoba kojima su za novac slali navodno rezultate naštimanih utakmica govoreći im da će sigurno ostvariti dobitak.

Nedeljko je bio glavni i on je putem svoje internet-stranice “Brzo do novca” te Facebooka i Massingera pronalazio žrtve.

Obećavao im je da ih čeka odličan dobitak na kladionici, jer ima sigurne rezultate naštimanih utakmica. Govorio im je da to košta i da mu mogu platiti putem pošte ili Western Uniona- kazao je izvor blizak istrazi.

Dodao je da je Nedeljko upućivao žrtve da novac, osim na njegov, uplate i na Slađanin i Blagojevićev račun.

U jednom slučaju žrtvi je obećao da će mu poslati rezultate s kojima će dobiti 25.000 eura na kladionici. Za to mu je tražio da plati 420 eura- kazao je isti izvor.

Čitaj još:   DOKTOR KOJI JE TVORAC VAKCINE PROTIV COVIDA -19 : Pojasnio zašto još nije na tržištu... (foto i video)

Prema njegovim riječima, Nedeljko je žrtvama prijetio i iznuđivao im pare kada bi oni prestali da mu vjeruju i plaćaju za dojave. Ovaj izvor je istaknuo da je oštećenih kojima je trojac uzimao novac, najviše sa područja Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

Policijska uprava Foča, navodeći inicijale, saopštila je da ih terete za pranje novca, a Nedeljka Mitrovića i za prevaru i iznudu. Kazali su da su protiv njih podnijeli izvještaj Okružnom tužilaštvu u Trebinju.

M. N. sumnjiče da je od 2014. do 2020. god pribavio za sebe ili drugog protivpravnu imovinsku korist prikazivanjem lažnih činjenica putem društvenih mreža, a u vezi s rezultatima sportskih utakmica, kao i upućivanjem prijetnji.

On je na taj način dovodio u zabludu oštećena lica iz više različitih zemalja i time ih naveo da u više navrata izvrše uplate u bankama ili pošti na njegovo ime i na ime M. S. i B. Ž.- saopšteno je iz PU Foča.

Čitaj još:   ZLATAN U ELEMENTU: Novi pogodak i asistencija za La Galaxyja, BRANI I MURINjA ... VIDEO

izvor (SB)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more