IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAPETO U SKUPŠTINI CRNE GORE: Krivokapić u duelu sa opozicionim poslanicima… (foto i vodeo)

“NEĆU PODNIJETI OSTAVKU”: Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić poručio DPS- u i DF- u da podnesu zahtjev da se Vladi izglasa nepovjerenje…

PODGORICA: Crna Gora, vijesti…petak, 30.07.2021… 00: 59… NAPETO U SKUPŠTINI CRNE GORE: Krivokapić u duelu sa opozicionim poslanicima… (foto i vodeo)

Krivokapić je u Skupštini Crne Gore odgovarao na pitanja poslanika u sklopu Premijerskog sata.

Šef kluba poslanika Demokratska partija socijalista- Liberalna partija Danijel Živković pitao je premijera kada će pokrenuti pitanje povjerenja Vladi na čijem je čelu, imajući u vidu da izgubila povjerenje parlamentarne većine.

Živković je u Skupštini kazao da se Crna Gora nalazi u dubokoj krizi izvršne i zakonodavne vlasti, uz napomenu da premijer Krivokapić ima svega 14 glasova podrške u Skupštini.

“Vi ste danas nelegitimni predsjednik Vlade Crne Gore”, poručio je Živković Krivokapiću.

Premijer Krivokapić je kazao “da ga najmanje u životu interesuje fotelja”. On je kazao da su tajkuni DPS opustošili Crnu Goru više nego svi tajfuni.

“Gospodine Živkoviću, kao i DF, i vi možete podnijeti zahtjev da ovoj Vladi izglasate nepovjerenje. Zašto očekujete od mene da to uradim?”, pitao je Krivokapić i naveo da DPS samo zanima kako će se vratiti na vlast.

“Vas samo interesuje da se vratite na vlast, tako što ljude u institucijama ubjeđivati da ova Vlada neće dugo trajati. Koliko god trajala ova Vlada, neće doći nova na kojoj ćete vi biti ti koji će predstavljati vlast u Crnoj Gori”, kazao je Krivokapić Živkoviću.

Čitaj još:   Meteorolozi upozoravaju: Kiša ostavlja žute tragove, šta nas čeka za vikend... (foto)

Odgovarajući na pitanje poslanika SD-a Ivana Brajovića, Krivokapić je ponovio da neće podnijeti ostavku.

“Neću podnijeti ostavku, neću tražiti povjerenje Vladi. Valjda je to bio i zadatak poslanika. Zašto bih se ja bavio vašim poslom. Dignite ruke izglasajte nepovjerenje ovoj Vladi, bez obzira o kome se radi, nemam ništa protiv toga”, naveo je Krivokapić.

izvor agencije aa

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more