IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆ PORUČIO KRIVOKAPIĆU: Želimo najbliže odnose sa Crnom Gori, ne dozvoljavamo da neko ponižava Srbiju… (foto i video)

Aleksandar Vučić prokomentarisao je izjavu premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti… srijeda, 18.08.2021… 00: 04… VUČIĆ PORUČIO KRIVOKAPIĆU: Želimo najbliže odnose sa Crnom Gori, ne dozvoljavamo da neko ponižava Srbiju… (foto i video)

Naime, tokom intervjua za medije u Srbiji, Krivokapić je na pitanje o susretu crnogorskih i srpskih zvaničnika rekao da je to pitanje za drugu adresu.

“Svi su dobrodošli da dođu, kod zvaničnih posjeta ide malo drugačije. Gotovo godinu dana je prošlo od kada je protjeran ambasador Srbije u Crnoj Gori. Sjećate se zbog čega je protjeran? Zbog vijenca i izjave o mojkovačkoj bici za šta ni Krivokapić ne može da kaže da je bilo sporno“, kazao je Vučić tokom posjete Bajinoj Bašti.

Predsjednik Srbije istakao je da je Srbija odgovorila recipročno, ali da je zatim povukla odluku o protjerivanju ambasadora Crne Gore u Srbiji.

Čitaj još:   ULCINJ- III Kongresu URE: Dolaze Krivokapić, Bečić, vlast, opozicija.... (foto)

“Nemojte da vam govorite koje su aktove donosili o deklaracije o genocidu i slanju vakcina kosovskoj vojsci. Što ste slali onima koji pored Rezolucije 1244 ne bi trebalo ni da postoje. Želimo najbliže odnose. Ne tražimo ništa, ali ne dozvoljavamo da neko ponižava Srbiju. Tačka…. Politika zasnovana na tračevima nije politika, vjerujem samo u politiku rezultata“, istakao je Vučić.

“Vjerujem da ćemo uskoro imati priliku da ćemo zvanično da se susretnemo. U medijima tamo se vodi hajka protiv Srbije. Što nas maltretirate? Ne pitamo vas ni za rezolucije, vakcine, ambasadora. Svaki dan nešto kukakte i žalite se“, dodao je on.

izvor Kodex.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more