IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: 66 SADNICA ZA 66 MUJOVIH GODINA

Danas ispratismo na ahiret našeg druga, veterana, akcijaša a.r.Muja Crnišanina,.

Poslije dzenaze u kahvu pade akcijaški dogovor, da za vrijeme naših života opet doprinesemo neki hair našim generacijama da imaju gdje da izadju sa svojim porodicama na izlet i to baš na Pazarsku plažu, na Pazarsko more.

Zato ćemo poslije ljetošnjih zasadjenih 50 sadnica javora i japanske šljive koje smo svi zajedno sa nasim rah.Mujom sadili, sutra ponovo zasaditi 66 borova koji ce simbolicno označiti koliko je godina živeo naš Mujo.

Akcija sadnje ce biti na Pazarskoj plaži sa logistikom JK”Čistoća”, kao i sa dobrovoljcima, koji su nam se i do sada odazivali.

Ali ovog puta sa nama neće biti naš brat a.r.Mujo da nas bodri kada zastanemo sa radom, da nas svojim dosetkama nasmije i motiviše da što više našim društvenim radom ostavimo hajrata i djela koja ostaju iza naše plejade za buduće generacije kao što je to bio njegov i Naš drustveni moto,

Čitaj još:   SKANDAL POTRESA POLICIJSKU UPRAVU NOVI PAZAR: GDJE JE ŠEST KILA DROGE? Čovjek priznao da ima 10 kg, a u Beograd stiglo 4 kg?

“NIŠTA NA AHIRET NE NOSIMO OSIM SVOJIH DOBRIH DELA”, neka sutrašnja sadnja sadnica bude posvećena liku i djelu našem akcijašu

“NEKA TI JE VEČNI RAHMET BRATE MUJO neka te dragi Allah podari sa dženetom

Senko Župljanin brigada Veterana ORA NOVI PAZAR – RIBARIČE

http://ibalkan.net

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more