IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRENI– PROMENI: Policija je zabranila današnji skup, svejedno će se održati… (foto, video)

Policija zabranila protest koji je najavljen ispred Predsedništva u 19 časova, ali da će protest biti održan uprkos zabrani…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 03.02.2022… 12: 32… KRENI– PROMENI: Policija je zabranila današnji skup, svejedno će se održati… (foto, video)

Savo Manojlović iz organizacije Kreni– Promeni objavio je na društvenim mrežama da je policija zabranila protest koji je najavljen ispred Predsedništva u 19 časova, ali da će protest biti održan uprkos zabrani.

„Policija je došla da mi uruči rešenje o zabrani današnjeg skupa. Odbio sam da primim rešenje. Vidimo se danas ispred Predsedništva u 19h“, kaže Manojlović i dodaje da ako može Valjevo, može i Beograd.

Podećamo, organizacija Kreni– Promeni na čelu sa Manojlovićem najavila je proteste četvrtkom u 19 časova sve dok se ne stavi moratorijum na iskopavanje litijuma i bora u Srbiji.

Čitaj još:   "Ajkule" u ZAGREBU odradile posao protiv Njemačke: Nek se spreme ,,azuri“, osigurana karta za Svjetsko prvenstvu u Dohi... (foto, video)

Ova organizacija je objasnila da nije dovoljno zabraniti iskopavanja na teritoriji Jadra, jer je i ostatak Srbije u opsanosti, te da je sada meta Valjevo, u kome je sinoć održan protest.

Savo Manojlović, lider Kreni- Promeni, podsjetio je da „Srbija nije na prodaju“, kako glasi i moto protesta…

izvor Direktno.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more