IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GI 21. maj: DRITAN Abazović PRODAJE MAGLU O NACIONALNOM POMIRENJU

Iz Građanske inicijative 21.maj ističu da je svojim prisustvom primitivnom velikosrpskom i proputinovskom posijelu Dritan Abazović  još jednom otkrio svoje pravo lice.

“Riječ je o političaru koji je spreman da sve relativizuje, da izjednačava crno i bijelo, da banalizuje svaku vrijednost i da od svega pravi demagoško vašarište. Kao lider dezorijentisane i ni u čemu utemeljene stranke Abazović prodaje maglu o nacionalnom pomirenju, pritom „iskreno“ naglašavajući zabrinutost zbog „patnji ugroženog velikosrpstva“ i „teškog stradanja“ uzurpatorske SPC kojoj slijedi „nestanak“ ako joj on lično ne isporuči Crnu Goru upakovanu kroz tzv. Temeljni ugovor.

Budući mandatar novog političkog izrugivanja pod firmom „manjinske vlade“ na putu je da nadmaši sve skečeve koji su u programu provincijalnih cirkuskih predstava”, navodi se u saopštenju koje potpisuju  Ljubomir FilipovićRade Bojović i Miodrag Živković .

Čitaj još:   ANDREJ Nikolaidis: "KADA BI DRITAN BIO U PRAVU, to bi značilo da je to šta neko misli o nacizmu i holokaustu, kao o 'nekim pitanjima iz prošlosti, njegova stvar'"

izvor: cdm.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more