IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNA GORA- Uhapšeno 75 vozača: Jedna osoba smrtno stradala kao pješak, vozio 172 kilometra na čas… (foto)

Crnogorska policija je tokom vikenda uhapsila 75 vozača, saopšteno je iz Uprave policije...

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, Vijesti, ponedeljak, 21. 03… 11: 38… CRNA GORA- Uhapšeno 75 vozača: Jedna osoba smrtno stradala kao pješak, vozio 172 kilometra na čas… (foto)

Tokom vikenda je, kako su naveli, na crnogorskim putevima evidentirano je 27 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba smrtno stradala kao pješak, dok je jedna zadobilo teške tjelesne povrede, a sedam osoba je zadobilo lake tjelesne povrede.

”U istom periodu pripadnici saobraćajne policije su podnijeli 880 prekršajnih prijava, izdali 435 prekršajnih naloga, oduzeli 16 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja”, navodi se u saopštenju.

Zbog vožnje pod dejstvom alkohola, dodaje se, policija je lišila slobode 75 vozača.

”Grupa policije za bezbjednost saobraćaja na putevima je lišila slobode D.S. (31) iz Podgorice koji je vozio brzinom od 172 km/h gdje je dozvoljena brzina ograničena saobraćajnim znakom do 80km/h, a koji je bio pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 1.78 g/kg.

Čitaj još:   SANDŽAK: Aktivirana ekološka bomba kod Sjenice, ne mogu da žive od ogromne količine smeća, smrada i pasa lutalica (foto)

Nikšićka policija je lišila slobode V.V. (60) koji je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2.71 g/kg”, kazali su iz policije.

Uprava policije još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju.

izvor Standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more