IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EVROPSKO PRVENSTVO U VATERPOLU- SPLIT: “Ajkule” u četvrtfinalu, Crna Gora- Rumunija 13: 8, sa Mađarima u četvrtfinalu… (foto, video)

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore savladala je Rumuniju 13: 8 u utakmici osmine finala Evropskog prvenstva u Splitu…

SPLIT: Svijet, Sport, vijesti nedelja, 04. IX… 14: 58… EVROPSKO PRVENSTVO U VATERPOLU- SPLIT: “Ajkule” u četvrtfinalu, Crna Gora- Rumunija 13: 8, sa Mađarima u četvrtfinalu… (foto, video)

Ajkule” su takmičenje u A grupi završile kao drugoplasirane sa dva trijumfa i porazom. Savladana je Gruzija (14: 11) i Slovačka (18:10), dok poraz upisan od Italije (13: 8)…

Nije bilo lako kao što govori rezultat, ali na kraju je najvažnije da su se crnogorski vaterpolisti plasirali u četvrtfinale EP.

Rumunija je mučila “ajkule” dvije i po četvrtine, prijetila iz svih oružja, ali tim Vladimira Gojkovića je bio pravi kada je to bilo i najpotrebnije.

Čitaj još:   DAMIR Šehović i BORIS Mugoša: Aktuelna vlast za dvije i po godine ozbiljno ugrozila temeljne vrijednosti ove države... (foto)

Centri su pravili razliku, a vanjski igrači pogađali za na kraju ubjedljivih 13:8 – za dobru uvertiru za meč sa Mađarskom koji je na programu u utorak.

Za plasman u polufinale će se boriti sa Mađarskom u utorak…

BONUS VIDEO: Men Competition: Italy vs Montenegro | LEN 2022 European Water Polo Championships

IZVOR iBalkan.net/ agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more