IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PLJEVLJA: Policija zadržala Mandića i Šijana na GRANICI- bivši rukometaš vraćen u Srbiju…

Nekadašnje rukometaše Vladimira Mandić i Dana Šijana crnogorska policija zadržala je sinoć na graničnom prelazu Metaljka kod Pljevalja. Mandiću je uručeno rješenje Uprave policije kojim mu se zabranjuje ulazak u Crnu Goru.

Rješenje je donijeto jer je, kako se navodi, utvrđeno da postoje razlozi nacionalne bezbjednosti koji su poznati ANB- u pa su ispunjeni uslovi da mu se zabrani ulazak.

Kako je prenio dio medija u Srbiji, Mandić je policajcima objašnjavao da ima radnu dozvolu i kao i uredno prijavljen boravak ali oni nisu htjeli to da čuju, pravdajući se da moraju da postupe po nalogu. On je rekao da ima i imovinu u Crnoj Gori, kao i familiju, tvrdeći da je očito da Milo Đukanović još vlada u Crnoj Gori.

Prema rješenju koje je dostavljeno, MUP-u Crne Gore protiv ove odluke može se izjaviti žalba preko diplomatsko-konzularnog predstavništva Crne Gore u inostranstvu, u roku od osam dana od dana kada je primljeno rješenje.

Ime člana Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimira Mandića više puta se pominjalo u aferama oko kupovine glasova u Crnoj Gori, kada su pred lokalne izbore u Nikšiću i Herceg Novom mediji pisali da Mandić kupuje glasove po cijeni od 100 do 600 eura.

Čitaj još:   POLICIJA HAPSI: Uz,prijetnju pištoljem, upao u dućan i ukrao suho meso...

Vladimir Mandić ima daleko zanimljivu biografiju budući da je bio vrhunski sportista, reprezentativac Srbije u rukometu, a poznat je i po svom burnom privatnom životu.

Njegov otac Momčilo je tokom rata i u BiH je bio ministar pravde i bliski saradnik Radovana Karadžića. U Crnoj Gori je postao poznat nakon što je izjavio da je crnogorsko rukovodstvo davalo gorivo za tenkove bosanskih Srba.

Mandić se zajedno sa Igorom Dodikom dovodi i u vezu sa investicionim fondom koji planira kupovinu pojedinih medija u Crnoj Gori.

Dane Šijan se u medijima u Srbiji navodi kao bezbjednosno interesantna osoba. On je bivši golman Metaloplastike, Epoksida, Partizana, njemačkog Flensburga kao i danskog Silkeborga. U srpsku politiku je ušao kada je zvanično pozivao na Vučićev miting u Beogradu 17. aprila 2019. godine. Taj miting je bio kontra odgovor Vučića na seriju mitinga opozicije koji su najozbiljnije ugrozili režim u Beogradu.

Čitaj još:   ANDRIJA Nikolić: Poruke koje Porfirije šalje jasno ukazuju da je doputovao kao emisar Vučića u pretpopisnoj kampanji... (foto)

izvor: standard.me

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more