IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

URA zloupotrijebila službeno vozilo Skupštine CRNE GORE u predizborne svrhe…

Uoči početka završne izborne konvencije predizborne koalicije okupljene oko pokreta URA za lokalne izbore u Podgorici, koja je zakazana za 19 sati, ispred stare zgrade vlade gdje se skup održava, fotografisano je službeno vozilo koje pripada Skupštini Crne Gore iz kojeg se iznosi propagandni materijal stranke premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića

Uoči početka završne izborne konvencije predizborne koalicije okupljene oko pokreta URA za lokalne izbore u Podgorici, koja je zakazana za 19 sati, ispred stare zgrade vlade gdje se skup održava, fotografisano je službeno vozilo koje pripada Skupštini Crne Gore iz kojeg se iznosi propagandni materijal stranke premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića.

Riječ je o automobilu registarskih oznaka PG-MN711 čiji je korisnik, prema posljednjoj dostupnoj evidenciji o skupštinskom voznom parku, izvjesni Boris Radović, a kao osnov za korišćenje se navodi Klub poslanika Crno na bijelo.

Čitaj još:   VELIČANSTVENO NOĆ ZA PAMĆENJE u “Morači”: „Lavovi”, pokazali zube  idu na Svjetsko prvenstvo... (foto, video)

Prema proceduri korišćenja službenih vozila dostupnoj na sajtu parlamenta, pravo na korišćene službenog automobila u Skupštini Crne Gore ima, između ostalih, i ovlašćeno lice koje odredi predsjednik poslaničkog kluba, ali samo za potrebe kluba.

<ko su potrebe poslaničkog kluba u nacionalnom parlamentu transport propagandnog materijala u svrhu izborne kampanje za lokalne izbore, onda upotreba službenog vozila Skupštine Crne Gore nije zloupotreba državnih resursa u izborne svrhe.

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more