IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 5. novembar 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših prostora- Ovan impulsivan, Bik promjenljivog raspoloženja, Blizanci maštoviti, Rak sebičan, Lav vrijedan, Djevica uporna, Vaga spremna za akciju, Škorpija optimistična, Strijelcu problemi na poslu, Jarac u gužvi, Vodolija uživa u ljubavi, a Ribama fali nježnosti. Ovo je dnevni horoskop za 05. novembar 2022. godine.

OVAN

LJUBAV: Pred vama je prilika da napokon popravite odnose sa osobom o kojoj već neko vrijeme razmišljate.
POSAO: Naravno da će vam odmor koristiti, ali vrativši se na posao vrlo brzo shvaćate da je propuštena prilika za lijepu zaradu.
ZDRAVLJE: Potreban vam je predah.

BIK

LJUBAV: U emocionalnim odnosima očekujte određeni mir i zadovoljstvo.
POSAO: Područje poslova i financija uglavnom su pozitivni.
ZDRAVLJE: Zatišje pred buru. Bit će svega, pripremite se.

BLIZANCI

LJUBAV: Što se tiče osobnih odnosa, situacija će biti uglavnom nepromjenjiva. U jednu ruku to je i dobro, za značajne promjene uvijek ima vremena, jer je pametno o njima razmisliti i odrediti vlastite prioritete.
POSAO: S jedne strane planete vam daruju neovisnost i svu moguću slobodu odlučivanja, a s druge strane postavljaju pred vas mnoštvo nejasnoća. To je posebno izraženo kroz pitanje posla i financija. Ukoliko uvidite da se jako razilazite u idejama i stavovima, velika je vjerojatnost da ćete radije dalje pokušati sami.
ZDRAVLJE: Vama je upravo sada idealno vrijeme za posjet zubaru.

RAK

LJUBAV: U osobnim odnosima pokažite oprez i iskoristite intuitivne sposobnosti. Razmišljat ćete da li ste dali previše, a za uzvrat dobili nedovoljno. Nemojte gubiti živce, pogotovo ukoliko se i neke osobe sa strane, miješaju u vašu vezu, ocjenjujući je negativnom.
POSAO: U poslovnom smislu možete početi aktivnije planirati buduće poslovne ili financijske poteze. Ionako već neko vrijeme želite promjenu. Samo do sada možda niste imali konkretnu želju ili je uzrok bio nedostatak vremena.
ZDRAVLJE: Pokušajte da uskladite misli i osjećanja.

Čitaj još:   Opština, gdje bilo je najviše nevažećih listića: Važeći svi su bili za Čovića...

LAV

LJUBAV: Pokušavate da ubijedite partnera da bi trebalo da prihvati vašu ideju u vezi sa odlaskom u inostranstvo, bar na kratko.
POSAO: Stalo vam je da budete zapaženi i vješto koristite najjače adute kojima raspolažete. Velike ambicije ponekad donose prednosti i pozitivnu dominaciju u odnosu na saradnike.
ZDRAVLJE: Bavite se sportom.

DJEVICA

LJUBAV:  Pokušajte biti manje kritični, a više susretljivi.
POSAO: Ukoliko ste zaposlenik nećete imati ozbiljnijih briga. Osim što ćete morati pripaziti na osobnu potrošnju. Nešto o čemu već dulje vrijeme razmišljate, mogli biste ovaj mjesec kupiti ili dići kredit upravo za to.
ZDRAVLJE: A dijeta?

VAGA

LJUBAV: Pažljivo sa odavanjem vama bitnih informacija sa prijateljima ili poznatima. To što vi u osnovi nemate što za kriti, barem ne nešto posebno ozbiljno, neće spriječiti nekoga da nadoda svoju verziju vaše priče.
POSAO: Pitanje financija donosi vam iznenađujuće mogućnosti. Najvažnije je da su poprilično realne i ostvarive.
ZDRAVLJE: Solidno.

Čitaj još:   Porodica Đogani i javno blamiranje u Zadruzi će se žestoko opariti! (foto)

ŠKORPIJA

LJUBAV: Pokažite partneru da se može osloniti na vas, te da vas se ne mora podsjećati na već dogovoreno. Posebno će se cijeniti inicijativa, ukoliko je sami pokažete, za nešto malo drugačije, a tako svojstveno vama.
POSAO: Preuzmite odgovornost za svoj dio posla, iako će biti pokušaja da vas se zasipa raznim zadacima, koji nisu baš u opisu vašeg posla.
ZDRAVLJE: Konačno možete odahnuti.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more