IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEVJEROVATNA SCENA NA PUTU BUDVA- CETINJE: MUŠKARAC IMAO SAOBRAĆAJKU, PA USLIJEDIO PRIZOR ZA PAMĆENJE! (foto, video)


Na Instagram stranici Podgorički vremeplov objavljen je video snimak koji je zabilježio zaista nesvakidašnji prizor na putu Cetinje- Budva u Crnoj Gori.

Kako se navodi u objavi, na putu Cetinje- Budva vozač prikolice doživio saobraćajnu nezgodu, kada mu se okrenula prikolica, a tom prilikom su se cigle i palete koje je prevozio rasule po putu.

U tom trenutku su vozači, koji su vozili u neposrednoj blizini, samoinicijativno odlučili da zastanu i izašli iz svojih automobila, kako bi pomogli vozaču prikolice da sakupi rasut materijal koji je prethodno prevozio u prikolici.

Jedan od prisutnih, koji je zabilježio čitavu scenu, naveo je da je on iz Novog Pazara, te istakao da je “zadivljen gestom naroda”.

  • Na putu Cetinje- Budva. Čovjeku se okrenu prikolica i svi izađose iz kola da pomognu. Ja sam iz Novog Pazara. Zadivljen sam gestom Naroda– naveo je muškarac u objavi.
Čitaj još:   MALO KIŠE, PA NOVI PREOKRET: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana... (foto)

Zaista je lijepo svjedočiti tome da se ljudi, koji se međusobno čak ni ne poznaju, ujedine sa zajedničkim ciljem da pomognu nekome u nevolji.

izvor: hajat.ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more