IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RAŠKO Konjević, odgovorio URI: A šta ćete ako Rade propjeva?

Lider Socijaldemokratske partije (SDP) Raško Konjević odgovorio je na saopštenje GP URA, u kojem se navodi da je ”Konjević portparol mafije” i da je objavio analizu koju je, kako kažu, pisao sa bivšim direktorom ANB- a Savom Kenterom i Dragom Spičanovićem.

Rade Milošević, Dritanov drug i funkcioner je osumnjičen da je stvorio kriminalnu organizaciju, dakle logično Rade je mafija. Dritan kao njegov drug je ili njegov šef ili saradnik ili je neznaven, što bi ga najvise pogodilo. Rade je uhapšen, nema fabrikovanja nego osnova sumnje. – kazao je predsjednik SDP-a na Tviteru.

On je podsjetio da su, zajedno sa Miloševićem, cigarete palili Abazović i Adžić.

-Dritan i ministar unutrašnjih poslova su sa njim palili cigare, a ovaj ih valjda kad Dritan i ministar pođu švercovao sa čela kriminalne grupe. A Dritan kaže da on sve zna. Jedino nije znao, sada, za Rada. Zato danas ćuti o akciji Tužilaštva– istakao je RAŠKO Konjević.

Čitaj još:   SREĆA, NJEGOVA PRINCEZA: Popularni muzičar POKAZAO svoju tek rođenu ĆERKU koja nosi ARAPSKO ime... (foto)

Lider SDP-a napominje da, kako je kazao, Dritan i Rade sastanče sa članovima OKG iz SOCTE 2021 za koje se sumnja da se bave švercom cigara.

-E sad ja sam degradiran od pokrovitelja šverca za portparola mafije. A sta ćete ako Rade propjeva. I ne brinite ima još stranica iz one informacije. Polako, pred zoru mrzne– poručio Raško Konjević u odgovoru Građanskom pokretu URA.

izvor: standard.me

Čitaj još:   NOVE DVIJE ŽRTVE KORONE U SRBIJI: Premino muškarac u Beogradu i žena u Nišu... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more