IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKUP DIJASPORE CRNE GORE sjutra u 19 sati u Bemax areni…

Savez asocijacija Crne Gore u Njemačkoj organizuje skup dijaspore Crne Gore koji će se održati sjutra a početkom u 19 sati u Bemax Areni u Podgorici.

Ovaj skup je, kako je navedeno u saopštenju, “skup dijaspore protiv onih koji na najgrublji način ignorišu stavove i preporuke međunarodne zajednice koji besprizorno gaze Ustav, zakone i druge pozitivno pravne norme naše države”.

“I stoga sa ciljem podrške brojnim građanskim aktivistima, slobodnim građankama i građanima i većinskoj Crnoj Gori okupićemo se sjutra u Bemax areni kako bismo rekli ne svim anomalijama koji oblikuju crnogorsku društvenu i političku scenu.

Pred prošlošću naših predaka, budućnosti naših potomaka dužni smo da damo sopstveni doprinos da bi Crna Gora prebrodila dvoipogodišnju krizu te je vratimo na evropski put kojem pripada i slijedeći progresivne i savremene vrijednosti zajedno dosanjamo san o članstvu naše države u EU”, poručili su iz Saveza asocijacija Crne Gore u Njemačkoj.

Zato će, kako su istakli, “ponovo biti tamo gdje se brani dostojanstvo i ustavni poredak naše države”.

Čitaj još:   PREDSTAVNICI DIJASPORE pružiće otpor urušavanju CRNE GORE...

“U srijedu 28. decembra u 19 sati ćemo se ponovo okupiti, i svi zajedno poručiti zlonamjernoj vlasti da smo ujedinjeni da sačuvamo našu kuću, Crnu Goru! Vratićemo je društvu kojem pripadaju civilizovane, demokratske, moderne države”, zaključuju.

izvor: cdm.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more