IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAVA I UŽAS u Dubrovniku: Sin iz puške ubio oca, a onda pozvao policiju i sve priznao? (foto, VIDEO)

Tijelo starijeg muškarca s povredama koje upućuju na nasilnu smrt pronađeno je u porodičnoj kući u dubrovačkom naselju Kantafig, potvrdila je policija...

DUBROVNIK: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, subota, 08: IV-2023, 08: 44… STRAVA I UŽAS u Dubrovniku: Sin iz puške ubio oca, a onda pozvao policiju i sve priznao? (foto, video)

Nakon ubistva sin je osobno pozvao policiju i priznao zločin…

UBOJSTVO U GRUŽU U kući pronađeno tijelo starijeg muškarca, sin osumnjičen da je ubio oca…

Kako piše Dubrovački dnevnik povrede upućuju na nasilnu smrt. Uhapšena je osoba koja se dovodi u vezu s ovim nemilim događajem, a uviđaj je u toku.

Dubrovački dnevnik nezvanično saznaje kako je sin osumnjičen da je pucnjem iz vatrenog oružja ubio oca, a nakon toga i sam nazvao policiju i sve priznao.

Nova TV je također objavila nezvanične informacije kako nisu od ranije postojale prijave za porodično nasilje između oca i sina, a više će informacija biti poznato sutra, te je trenutno u toku kriminalističko istraživanje.

Čitaj još:   TREBA SVE VIDJETI: Žaklina jednim pitanjem uspela da iznervira Vučića... (foto, video)

Dubrovnik je kasno poslijepodne potresla vijest o ubojstvu u Gružu.

Oko 17:20 sati policija je u kući na predjelu Kantafiga pronašla tijelo starije muške osobe, a ozljede su upućivale na nasilnu smrt.

Uhićena je jedna osoba, a po neslužbenim saznanjima Slobodne Dalmacije, radi se o sinu (40) koji je iz puške ubio oca (83), a koji se u tom trenutku nalazio u krevetu.

Nakon ubojstva sin je osobno pozvao policiju i priznao zločin. Ubrzo je odveden u prostorije policije u Villu Palma na ispitivanje.

Majka ubojice je u šoku i nije bila u mogućnosti davati izjave o događajima.

Prema podacima koje posjeduje Slobodna, počinitelj je od ranije poznat policiji zbog narkotika međutim nije utvrđeno je li ovaj slučaj brutalnog obiteljskog nasilja povezan s narkoticima.

BONUS VIDEO: Očevid ubojstva na Kantafigu

izvor Dubrovački dnevnik.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more