IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS Navijača Zvezde: Uprkos praznim tribinama veličali zločinca Mladića i ismijali FIFA- u… (foto, video)

NAVIJAČI ZVEZDE Iako ovoga puta nisu bili na stadionu, imali su bezopbrazni odgovor za FIFA- u…

BEOGRAD: Srbija, Sport, vijesti, ponedeljak, 10: IV-2023, 20: 44… UŽAS Navijača Zvezde: Uprkos praznim tribinama veličali zločinca Mladića i ismijali FIFA- u… (foto, video)

Nogometaši Crvene zvezde stigli su na korak do osvajanja titule pobjedom na Marakani protiv Radnika iz Kragujevca rezultatom 2: 0, a susret je odigran pred praznim tribinama.

Iako su prethodno kažnjeni zbog veličanja ratnog zločinca Ratka Mladića, navijači beogradskog kluba ponovo su pronašli način da pokažu svoje pravo lice.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) na preporuku FIFA- e kaznila je Zvezdu jednom utakmicom bez prisustva navijača zbog transparenta podrške osuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću na utakmici protiv Novog Pazara, ali to je navijačima Zvezde bio povod za novu poruku.

Iako ovoga puta nisu bili na stadionu, imali su odgovor za FIFA- u

Čitaj još:   RUSKI PORTAL IZNIO TEŠKE OPTUŽBE: "MILO Đukanović, glavni neprijatelj Rusije na Balkanu, opet je u velikoj igri" (foto, video)

Naime, oni su na istočnoj tribini, na kojoj je stolicama plave boje bilo ispisano ime glavnog sponzora, “Gazprom”, uspjeli da “sakriju” pet slova i da ostave samo “R” i “M”, što su inicijali zločinca Mladića.

To nije bilo sve, jer je razvijen i transparent na kojem je ispisano “Pevaj Srbijo silnije i jače” sa zastavom Srbije i prepoznatljivom Mladićevom kapom.

VONUS VIDEO: Delije- RATKO MLADIĆ! | Crvena zvezda- TSC Bačka Topola 3: 1…

Zvezda bi već sutra mogla da dođe do šeste uzastopne titule prvaka Srbije, ukoliko pobjede ne ostvare TSC (gostovanje Voždovcu) i Čukarički (dočekuje Partizan).

BONUS VIDEO: Mural Ratka Mladića i dalje stoji, nepoznati momci pokušavaju da ga očiste…

izvor Stabdard.me

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more