IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUKAŠIN Perović: Vučićeve nove marionete- MANDIĆA JE ZAMIJENIO JAKOV A PIPUNA MILOJKO… (foto)

Mandića je zamijenio Jakov, a Pipuna Milojko. Progledao je poslije izbora pa kaže da budžet možda neće dočekat ljeto, nego će Crna Gora da bankrotira. Jedino nije pomenuo da je to zbog programa koji mu je za uništenje Crne Gore napravio Vučić.

Navodno, sad je shvatio da sa platama, Kosovom i sankcijama Rusiji, Jakov nema nikakve veze, pa je to ustvari bila samo laž za naivne birače prije izbora. Pojašnjava Milojko da Crnu Goru neće niko niđe ponijet.

E ovaj “argument”, koji su koristili i kad su pričali o ukradenim crnogorskim crkvama, prolazi samo kod litijaša. “Neće Crnu Goru niko niđe ponijet”, stvarno, koliko neko treba da bude glup, pa da mu se to kaže? Pa prepiši Milojko na nas onaj stan u Beogradu na vodi i onu vilu u Boki, koje si platio milion eura. Nećemo ih niđe ponijet.

Tačno je da je Srbija Crnoj Gori više od susjeda. Ona je naš dželat kroz cijelu istoriju. Ona je neko ko je okupirao naše crkve i iz njih po srpskoj procjeni godišnje iznese preko sto miliona eura. Ona je vječiti jurišnik na Crnu Goru, čije je svetinje pretvorila u sabirni centar za više od hiljadu svojih popova iz regiona, za snajperiste, padobrance, kriminalce… Srbija je neko ko bi Crnom Gorom da zakrpi rupu na svojoj istoriji, veliku 500 godina.

Čitaj još:   ANDREJ Nikolaidis: FILIP Adžić je umislio da slobodno govorimo jer nam je on to dopustio, HAJDE NAM ZABRANI, MAJSTORE

I Crna Gora je Srbiji više od susjeda. Ona je njena vječita meta. Nemanjići su je porušili do temelja, Karađorđevići popalili, Milošević uvukao u rat, sankcije, izolaciju… Sada Vučić uz pomoć marioneta pokušava da je dotuče.

Ekonomski dio je skoro završen. Samo da Jakov dođe do dvije trećine, pa da promjeni Ustav, doseli Srbe, išćera Crnogorce i konačno ugasi Crnu Goru. Znamo što radite, a može li vam bit, ostaje da vidimo.

Piše: Vukašin Perović

Tekst je preuzet sa Facebooka

izvor aktuelno.me

SAMARA: Vučićev sin među kriminalcima na utakmici Srbija- Kostarika…

Fotografije prikazuju Danila Vučića kako navija u grupi ljudi, među Read more

Adil Osmanović u Novom Pazaru: Vučić mora osuditi Dodikove izjave…

Zamjenik predsjednika SDA i ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović, Read more