IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GORAN Đurović: Pozivam Al Dina da održi koncert u Baru, djeci besplatan smještaj… (foto, video)

GORAN Đurović je oca, jednog od dječaka koji je napadnut u Baru, muzičara Al Dina pozvao da u Baru održi koncert…

BAR: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 23: IV- 2023, 15: 34… GORAN Đurović: Pozivam Al Dina da održi koncert u Baru, djeci besplatan smještaj… (foto, video)

Ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović pozvao je dječake iz Sarajeva koji su nedavno pretučeni u Baru i njihove roditelje da budu gosti Crne Gore, uz besplatan smještaj u našoj državi.

“Uvažavajući ljudski i korektan odnos uvaženog umjetnika i roditelja Al Dina kao i patnju povrijeđenih mladića iz Sarajeva, pozivam ih u ime Vlade da budu naši gosti. Pozivamo Al Dina da organizujemo njegov koncert u Baru, a djeci i roditeljima besplatan smještaj u Crnoj Gori”, napisao je GORAN Đurović na Tviteru.

Podsjetimo dvojica sportista Atletskog kluba Sarajevo Alija Kremo i Harun Kurić koji su u Crnoj Gori bili na pripreme pretučeni su u barskom naselju Šušanj, sredinom aprtila.

Čitaj još:   NAGLI PAD TEMPERAURE I OLUJNI UDARI VJETRA: Vrijeme koje nas očekuje u narednih nekoliko dana... (foto)

“Mome sinu će zaceliti rane, ali ovim dečacima ne možemo to rešiti oblogama. Moramo naći pravi lek, a to je pristup prema toj deci. Jedini lek je ljubav, opraštanje. Oni nisu krivi, to je neki nesvesni poziv u pomoć. Mislim da je njihovim roditeljima teže”, rekao je je Al Dino.

Nevladine organizacije u Crnoj Gori su pozvale nadležne da ispitaju da li je incident nacionalno i verski motivisan posebno nakon objava pojedinih medija da su napadači pripadnici podmlatka jednog od pravoslavnih bratstava u Crnoj Gori i nakon što je objavljen snimak jednog od napadača iz policije pre saslušanja u kome poručuje da ovog puta izgleda neće proći nekažnjeno.

Četiri maloljetnika iz Bara krivično će odgovarati za napad na dvojicu maloljetnika iz Sarajeva, dok je osamnaestogodišnjem B.K. iz Bara određen pritvor.

Policija je naknadno uhapsila i Božidara Kaluđerovića (18) iz Bara, koji je identifikovan kao peti nasilnik iz grupe koja je napala i pretukla dvojicu atletičara iz Sarajeva.

Čitaj još:   SVETOSAVSKA ILI GRAĐANSKA: Dok puleni ANDRIJE Mandićevi pjevaju ”leleču Turci, kukaju Bule” država ćuti... (foto, video)

Zbog ozbiljnosti povreda jedan od dječaka iz Sarajeva Alija Kremo je operisan.

BONUS VIDEO: Al Dino- Čaršija (Official Music Video)

izvor Kodex.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more