IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ĐACI GRLE UČITELJICU, KOJA IH TJEŠI! Potresne scene prvog dana nastave u OŠ “Vladislav Ribnikar”! (foto, video)

Prvaci pritrčavaju i grle učiteljicu koja ih na ovaj način hrabri i uliva im povjerenje da je uz nju škola bezbjedno mjesto za njih.

Djeca u OŠ “Vladislav Ribnikar” danas se vraćaju na nastavu.

Danas će za jedan dio učenika biti nastavljena nastava u školi na Vračaru u kojoj se prije nedelju dana dogodio masakr u kome je stradalo 8 đaka i radnik obezbjeđenja.

Od jutros u 8 časova dolaze učenici i oni su raspoređeni u 4 grupe. Kako je rekao Igor Đorđević, predsjednik Savjeta roditelja, na nastavnicima je da procjene da li su djeca spremna da uđu u školu ili će biti u školskom dvorištu.

Takođe, dodao je, grupi djece iz škole pridružiće se i ona grupa koja nije spremna da uđe, a koja će se nalaziti u parku “Manjež”.

Čitaj još:   PIJANA PUTNICA, NA LETU ZA TURSKU:"Sve ću da vas pobijem", pokušala da OTVORI VRATA AVIONA... (foto)

Naš reporter sa lica mjesta zabeležio je dirljivu scenu.

Prvaci pritrčavaju i grle učiteljicu koja ih na ovaj način hrabri i uliva im povjerenje da je uz nju škola bezbjedno mjesto za njih.

Njih četvoro-petoro je bilo od osam do pola deset u skoli, a ostatak razreda je uz pratnju roditelja došao da im se pridruži u parku. I roditelji se grle, dok sa udaljenosti od najviše 15- tak metara posmatraju djecu i razgovaraju o posledicama tragedije i povratku djece u školske klupe.

izvor: republika.rs

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more