IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRIJUMF BOŠNJAČKE STRANKE; ERVIN Ibrahimovič poručio: “Građani su dali glas za evropsku, demokratsku Crnu Goru”… (foto, video)

“Građani su dali glas za evropsku, demokratsku Crnu Goru”, kazao je Ervin Ibrahimović

Ervin Ibrahimović zahvalio je i čestitao je svima koji su glasali Bošnjačku stranku.

Lider Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović kazao je da je ta partija ostvarila najbolji rezultat na parlamentarnim izborima od osnivanja, poručujući da će formirati stabilnu Vladu koja će biti bezrezervno za evropski put Crne Gore.

Prema preliminarsnim rezultatima CeMI-ja, na osnovu 72,5 obrađenog uzorka, BS je osvojila 6,8 odsto glasaova, odnosno šest mandata.

“Od srca čestitam svima onima koji su glasali BS i omogućili da osvoji najbolji rezultat od osnivanja i omogući da je jedina partija iz parlamentarnog saziva koja bilježi rast.

Građani su prepoznali ispravnu politiku BS- a i jasno su rekli da će dati glas onoj partiji koja je bezrezervno za EU, demokratsku i građansku Crnu Goru i da su građani za onu partiju koja čuva multietnički i multivjerski sklad u Crnoj Gori kao najveću vrijednosti. Jer nema jake demokratske Crne Gore bez jake Bošnjačke stranke”, istakao je Ibrahimović.

Čitaj još:   ERVIN Ibrahimović: Nijedna ozbiljna Vlada se ne može formirati bez Bošnjačke stranke

On se zahvalio svima koji su, kako je rekao, prepoznali ono što radi BS.

“Poručujem da će BS sve uraditi da u što kraćem peridou Crna Gora postane prva članica EU. Moramo slušati što građani kažu. Izabraćemo Vladu koja dijeli evropske vrijednosti, izabraćemo stabilnu Vladu koja će biti bezrezervno za evropski put Crne Gore. Daćemo sve da ne propustimo istorijsku šansu da Crna Gora postane sljedeća članica EU”, zaključio je Ibrahimović.

BONUS VIDEO, Predata izborna lista Jasno je! Bošnjačka stranka mr Ervin Ibrahimović KADROVI

izvor: pobjeda.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more