IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SLOBODAN Vujičić: DRITAN Abazović bio nekoliko puta na Kosovu, ali se nikada nije interesovao za zajednicu CRNOGORACA… (foto)

Predsjednik Udruženja Crnogoraca Kosova, Slobodan M. Vujičić kazao je da je kao potpredsjednik i kao predsjednik Vlade Crne Gore, sretao se Abazović sa najvišim kosovskim državnicima u više navrata a bio je i u zvaničnoj posjeti Kosovu.

„Pokretao je na tim susretima raznorazne teme i procese, ali nikada se nije susreo sa crnogorskom zajednicom niti se interesovao za ono što je trebao i što mu je bila dužnost, a to je zaštita našeg sveukupnog položaja.

Prosto ga nije bilo briga što živimo u neprimjereno teškim uslovima, što smo diskriminisani, što nam se skrnave groblja i monumentalni spomenici i što je prinudni odlazak sa naših vjekovnih ognjišta sve češći i brojniji. Neka mu služi na čast“, poručio je Vujičić.

Čitaj još:   Mr Novak ADŽIĆ, doktorand istorijskih nauka- "Crnogorsko pravoslavlje je crnogoroslavlje": CPC kroz vjekove nije bila ni u kakvoj zavisnosti od bilo koje pravoslavne crkve... (foto, video)

izvor: Portal Analitika

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more