IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Sjutra dva suđenja protiv DRITANA Abazovića: ZORAN Lazović i RANKA Ubović ga tuže zbog optužbi, traže nakanadu nematerijalne štete… (foto)

U ulcinjskom Osnovnom sudu sjutra će se održati suđenje u dva predmeta koji se tiču opasnih optužbi koje je premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović iznosio na račun bivšeg visokog funkcionera policije Zorana Lazovića, kao i čelnika kompanije ‘Bemaks’ Ranka Ubovića.

ULCINJ: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 21. VI. 2022… 12: 38… Sjutra dva suđenja protiv DRITANA Abazovića: ZORAN Lazović i RANKA Ubović ga tuže zbog optužbi, traže nakanadu nematerijalne štete… (foto)

Foto: Iva Mandić

To je Portalu Pobjeda potvrdio njihov advokat Zoran Piperović.

On je kazao da Lazović i Ubović Abazovića tuže za naknadu nematerijalne štete.

Podsjećamo, Abazović je u više navrata iznio teške optužbe na njihov račun, a između ostalog je i rekao da planiraju njegovu likvidaciju.

Bivši policijski funkcioner Zoran Lazović, biznismen Ranko Ubović i njegova kompanija “Bemax” tužbama od premijera Dritana Abazovića traže po 21.000 eura naknade zbog povrede prava ličnosti, a komentarišući ove tužbe, Abazović je krajem prošle godine rekao da mu je čast što je “upro prst u vrh kriminalne piramide u Crnoj Gori”.

Čitaj još:   JEZIVO: OTAC JE SILOVAO dok je majka bila pored nje mrtva pijana

BONUS VIDEO. Dritan Abazović ko je ukra cigare? 😂 Brat Abaz 😂

”Nikakav problem, vidimo se pred sudom. Ja sam svoje tvrdnje iznio, a potvrdio ih je u jednom dijelu Europol, a u drugom dijelu, nadam se Specijalno državno tužilaštvo (SDT,) a gospoda najmanji je problem…

Ne pravim žrtvu i ne plašim se takvih ljudi. Ti ljudi žele likvidaciju premijera, a ne 21 hiljadu eura, njima pare ne trebaju. Samo mrtva usta ne govore, to je to. Ali zakasnili su, ja sam u tome upozoravo i rekao ili će oni doći do mene ili ja do njih. Za njih je kasno”, poručio je Abazović krajem prošle godine.

BONUS VIDEO: eki Radončić: Dritan Abazović je crnogorski Milorad Dodik i džepni Aleksandar Vučić

izvor Standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more