IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PLJEVLJA: Tuča ispred službe hiruškog odjeljenja Opšte bolnice, uhapšen osumnjičeni… (foto)

Povrijeđeni je najvjerovatnije uboden nožem, a poslije ukazane pomoći u bolnici I.Ć. hitno je transportivan u KBC Podgorica…

PLJEVLJA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 25. VI. 2022… 17: 38… PLJEVLJA: Tuča ispred službe hiruškog odjeljenja Opšte bolnice, uhapšen osumnjičeni… (foto)

Pljevljak I.Ć. povrijeđen je u tuči koja se danas dogodila u krugu pljevalljske bolnice, saopšteno je portalu CdM iz policije.

Poslije opsežne pretrage terena izvršilac ovog krivičnog djela N. P. lociran je i uhapšen u selu Borovica.

Kako javlja Pvportal danas kasno popodne ispred službe hiruškog odjeljenja Opšte bolnice u Pljevljima doslo do tuče dvije osobe, srednjih godina, nakon čega je jedan od učesnika fizičkog sukoba I.Ć iz Pljevalja zadobio po saznanjima pomenutog portala, četiri ubodne rane – tri u predjelu stomaka i jednu u grudi i tom priliko probijen mu se grudni koš.

“Radnik obezbjeđenja bolnice tokom pokušaja da spriječi sukob zadobio je nekoliko posjekotina po rukama, a vozač Hitne pomoći, koji je takođe pokušavao da spriječi sukob, ostao je nepovrijeđen. Povrijeđeni je najvjerovatnije uboden nožem, a poslije ukazane pomoći u bolnici I.Ć. hitno je transportivan u KBC Podgorica”, prenio je PV portal.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović u Čikagu sa DIJASPOROM povodom DANA NEZAVISNOSTI...

Nakon što je povrijedio suparnika izvršilac se dao u bjekstvo.

Sukobu je prethodilo pružanje pomoći povrijeđenom I.Ć. koji je bio poprskan biber sprejom. Sa povrijeđenim je bila i majka koja je kasnije bila prisutna kada je došlo do ranjavanja njenog sina.

Vrlo brzo na mjesto događaja pojavila se policija koja je blokirala šire područje oko Doma zdravlja i bolnice. U veoma kratkom roku utvrđeno ko je izvršilac i uslijedila je opsežna potraga za bjeguncem.

Policija će se zvanično oglasiti kad budu utvrđene sve činjenice jer je operativni rad još u toku.

izvor CdM.me

PLJEVLJA: Partizan opravdao ulogu favorita protiv Rudara, grad rudara zakinut…

Grad rudara PLJEVLJA su zakinuta samom cinjenicom da nisu mogli Read more