IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEKSANDAR Bogdanović: Oni koji bi voljeli da uvedu diktaturu, biće uskoro ružna politička prošlost… (foto)

Generapnji sekretar DPS- a Aleksandar Bogdanović pruža punu podršku izvršnoj direktorici CGO-a Daliborki Uljarević nakon što je premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović isprozivao na neprimjeren način.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 23. VII. 2022… 11: 25… ALEKSANDAR Bogdanović: Oni koji bi voljeli da uvedu diktaturu, biće uskoro ružna politička prošlost… (foto)

Generapnji sekretar DPS- a Aleksandar Bogdanović poručuje da će oni koji bi voljeli da uvedu diktaturu uskoro biti politička prošlost.

On je na Twitteru napisao i da punu podršku pruža ostatku civilnog sektora i medijima koji su suočeni sa targetiranjem i manipulacijama koje dolaze iz vrha odlazeće vlasti.

Puna podrška @brokvica, ali i ostatku civilnog sektora i medijima koji su suočeni sa targetiranjem i manipulacijama koje dolaze iz vrha odlazeće vlasti. Oni koji bi voljeli uvesti diktaturu i atakovati na sve neistomišljenike, uskoro će biti ružna politička prošlost.

“Oni koji bi voljeli uvesti diktaturu i atakovati na sve neistomišljenike, uskoro će biti ružna politička prošlost”, kazao je Bogdanović.

Čitaj još:   NOVE UVREDE SA "Hepija": "CETINJANKE se k**vale s ITALIJANIMA"

izvor CdM. me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more