IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PANIKA NA LETU- DRAMA U AVIONU: PILOT UMRO TOKOM LETA, NASTALA PANIKA MEĐU PUTNICIMA… (foto, video)

Drama na nebu: Pilot otišao na WC i nije se vratio, avion je jurio 900 kilometara na sat!

PANAMA SITI: Svijet, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 17. VIII. 2023… 00: 58… PANIKA NA LETU- DRAMA U AVIONU: PILOT UMRO TOKOM LETA, NASTALA PANIKA MEĐU PUTNICIMA… (foto, video)

Let između Miamija u Sjedinjenim Američkim Državama i Santiaga, glavnog grada Čilea, trebao je biti rutinski, ali se pretvorio u pravi horor.

Na putu prema svojoj destinaciji, pilot aviona imao je srčani zastoj, te je preminuo. 

Iako je urađeno sve u mogućnosti osoblja ovog leta da se oživi pilot, njihovi napori su bili uzaludni.

Srećom, na letu su bila još dva pilota, koji su spustili avion u Panama Cityju. Putnici su bili u blagoj panici, ali su na kraju sigurno sletjeli. 

Doktori u ovom gradu su, kada je avion sletio, mogli samo konstatovati smrt pilota, piše njemački RTL

Ilustracija
IlustracijaFoto: Getty Images

Pilot se sruštio u toaletu i ostao tamo ležati bez svijesti. Oživljavanje za koje su obučeni članovi kabinskog osoblja nije pomoglo, pa je kapetan umro dok je avion letio 900 kilometara na sat u noćnom letu prema Južnoj Americi.

Čitaj još:   ZBOG "SUDE" Gore Društvrne Mreže: Našao novčanik prepun para, odmah znao šta treba da uradi... (foto, video)

Pilot se tijekom leta Latam LA ​​505 osjećao loše. Otišao je na WC i srušio se te ostao tamo ležati bez svijesti. Ostali članovi posade panično su ga pokušavali reanimirati dok je zrakoplov letio kroz noć brzinom od oko 900 kilometara na sat na visini od oko 11 kilometara.

Pilot je 25 godina radio za zrakoplovnu kompaniju Latam i let iz Miamija u SAD- u za Santiago u Čileu trebao je biti rutinski. No nakon nekoliko sati leta putovanje je postalo dramatično

Pilot je doživio srčani zastoj. Oživljavanje, za koje su članovi kabinskog osoblja obučeni, počinje u zraku.

Sva sreća, u kokpitu su još dva pilota, čiji je zadatak bio spustiti avion. Budući da je najbolja medicinska njega dostupna samo na zemlji, odlučili su se spustiti u Panama City u u Panami.

BONUS VIDEO: Pilot Usred Leta Ispao iz Aviona- Nevjerovatna Prica

Izvor iBalkan.net/ agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more